[Cerere moderator] ExpreSs.

Numele de pe forum: ExpreSs.
Numele real: Catalin.
Varsta: 18
Email: catalin_tanase97
Vechime: din noiembrie 24 parca
Posturi: 500+
Categoria in care vrei sa fii moderator: Moderator Cafenea.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Atat cat e necesar acestei categorii.
De ce vrei acest grad?: Pentru ca este mult mai interesant decat manager si multi au avut in trecut manager si au renuntat pt moderatori si au si fost acceptati+ca nu mai modereaza nimeni acolo.
Imagine
Imagine

Re: [Cerere moderator] ExpreSs.

:CONTRA:
Sunt de aceeasi parere, adica sa lasam si pe altii. Tu ai deja un loc in staff, ar trebui sa te bucuri, sa ai grija de el si sa fi mandru ca il ai, nu sa ceri altul :| . In engleza ti s-ar spune Greed
Imagine

:PRO: Sa lasam si pe altii, parerea voastra , nu? Da , hai sa lasam pe altii , ca sunt 89 de persoane online in ultimele 24 ore , si toti fac parte din staff .Cine sa vina si cu activitate si cu experienta? Nimeni , si o sa se chinuie BoGdI singur pana vin alti doritori. Lasa sa fie sansa lui , sa se tina de grad , lasa ca mr sunt destui. Daca iei moderator , multa bafta , si daca nu iei , nu te descuraja.
Imagine
Imagine
Imagine

:CONTRA: abia ce ai luat Manager Resurse si acuma vrei Moderator?! Scuze de acest vot dar .....multumestete cu gradul actual.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Cerere respinsa.

Ai o responsabilitate pe forum deja. Sa-i mai lasam si pe altii sa intre in staff :D
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator”