[Cerere Moderator]R^dFuCK3r

Numele de pe forum: R^dFuCk3r
Numele real: Omar
Varsta: 15
Email:schumacher.mihail@yahoo.com
Vechime: 1 an si cateva zile
Posturi: 2000+
Categoria in care vrei sa fii moderator: La cereri admin server sau la cafenea
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 4-5 ore
De ce vrei acest grad?: Sa imi indrept greseala facuta si sa ajut comunitatea
Stiu ca am inca 1 warn dar acesta expira peste o saptamana si nu as vrea ca unul dintre aceste locuri sa fie ocupate .
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Re: [Cerere Moderator]R^dFuCK3r

:CONTRA: Chiar daca iti expira WArn-ul peste 1 saptamana,tot e acolo.Cum a sus Danny.Persoanele cu warn nu sunt acceptate.
Edit:Eu nu am dat Contra numai de Warn-ul acelaa.....Pff...Eu am dat Contra deoarece:A avut MR,Moderator la o categorie de server,habar nu am,grad pe alta comunitate,mai exact Moderator la Cafenea,ce doreste el acum,remove pe motiv de absente inutile,cand el facea absentele aici ,facea si activiate pe com. cealalta sa ia grad.Daca nu se inchidea forumul acela mai il vedeati voi pe RedFucker aici? Nope!Si motivele pot continua ...
Ultima oară modificat Lun Mar 21, 2016 6:42 pm de către Rudolf., modificat 1 dată în total.
Mihay. Administrator Europacs Community.

Ce pot spune, scuze ca dau :CONTRA: , dar ai un warn. :ymdevil: :-j
EDIT: Decizia finala, ca sa observe Aang adevaratul motiv pentru care ti-am dat contra:
1) Ai mintit in legatura cu absenta ta ca sa faci activitate dincolo. Nu zic ca eu is usa de biserica, dar cel putin nu am mintit pe nimeni, ba chiar i-am si spus lui CrYyStI unde si de ce ma duc.
2) Esti disperat dupa grad pe comunitate, te-ai rugat si pentru detinatorul ala cel putin 5 ore (pun pariu).
3) Vrei sa obtii totul pe gratis, fara sa faci nimic, fara sa-ti arati entuziasmul priun actiuni. Nu ne demonstrezi faptul ca iti doresti cu adevarat gradul acesta.
4) Nu te suport. De cand mi-ai facut chestia aia eu nu te suport.
5) Pentru ca esti tu.
Imagine

Baa voi sunteti penibili rau :| .. sariti toti ca are un warn.. si daca are un warn ce? :|.. avem nevoie de moderatori.
Eu iti dau #PRO sper sa te descurci.
Imagine

:PRO: Daca are un warn , ce? Sa ramana frate locul liber pana de Paste sau poate de Craciun. Dupa conceptia voastra multi ati dat contra pt. ca a plecat pe alta comunitate? o plecat , a venit inapoi si vrea sa-si indrepte greseala , sunt multi care au plecat si nu au mai venit. El macar are minimul de cunostiinte pt. gradul de moderator , lasati unul fara experienta si fara activitate si alegetii pe toti si comunitatea se va duce in jos :-q Multa bafta red ,sper sa iei moderator . EDIT: Daca nu-l suporti ce? e si el om ,trebuie sa dai contra pe drept nu ca nu-l suporti tu . A mintit de absenta ,si-a primit pedeapsa , i s-a luat manager resurse , acum si-a invatat lectia si vrea sa primeasca si el o sansa cum toti am primit. Si tu ai plecat pe alta comunitate si ai revenit , tot ai ajuns Moderator global , si el poate ,da-i o sansa.
Imagine
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator”