[Cerere Moderator] SKULL

Numele de pe forum: SKULL
Numele real: Sorin
Varsta: 16
Email: sorin_tanjala@yahoo.com
Vechime:

Cod: Selectaţi tot

Posturi: 5000+
Categoria in care vrei sa fii moderator: Cafenea
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 2/3 ore
De ce vrei acest grad?: Este un loc liber deja o ramas 1 Moderator, Managerii sunt 4 nu se plange dupa unu' in minus.

Re: [Cerere Moderator] SKULL

:CONTRA:
Sunt de aceeasi parere, adica sa lasam si pe altii. Tu ai deja un loc in staff, ar trebui sa te bucuri, sa ai grija de el si sa fi mandru ca il ai, nu sa ceri altul :| . In engleza ti s-ar spune Greed
Aceeasi chestie. Fratelo, eu acuma iti spun parerea mea sincera. Daca nu vrei sa fi manager resurse, atunci de ce ai mai facut cerere de mr? Schimbati gradele unul dupa altul, ca mai apoi sa sperati la ceva. Daca primiti un grad, bucurati-va, pentru ca tot timpul sunt altii care si l-au dorit, dar cererea le-a fost respinsa. Parerea mea ramane aceeasi ca la ExpreSs. Fara suparare :-* :o3
Imagine

:PRO: Ce tot atata aveti cu el , si-a facut treaba cand a fost moderator , manager resurse si inca si-o face , sariti cu gura pe el ca are mr. Da , a vrut sa ajute comunitatea cand a vazut ca ducem lipsa de mr si el a facut cerere si , si-a facut treaba , acum poate vrea moderator pt. ca a stat mult cu aces grad si ii place (poate) Oricum skul ,sunt multi care au avut mai multe sanse decat noi toti , si le-au pierdut , asta sa fie sansa ta , chiar daca schimba gradele , macar daca ia moderator sunt sigur ca se va descurca de minune.
Imagine
Imagine
Imagine

:CONTRA:
Hai să nu mai schimbăm gradele ca pe șosete.
Nu cred că Administratorii au chef să scoată și să de-a grade toată ziua pentru niște motive neîntemeiate.
Imagine

:CONTRA: ai deja grad cu accese de moderator daca nu mai vrei mr fa retragere ca poate e cineva fara grad care vrea o sansa ai aibe moderator
Imagine

Cerere respinsa.

Motivul e la una din cererile de mg.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator”