[Cerere moderator] Gintoki.

Numele de pe forum: Gintoki.
Numele real: Rolland Florin.
Varsta: 19 -> 20
Email: la profil.
Vechime: Membru din: 23 Feb 2014, 01:23
Posturi: Total mesaje: 1144
Categoria in care vrei sa fii moderator: Cafenea.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Destula cat sa moderez aceea sectiune.
De ce vrei acest grad?: E un loc liber si de ce nu.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

Re: [Cerere moderator] Gintoki.

:CONTRA:

Cod: Selectaţi tot

Nu mai am timp sa ma ocup ca lumea de forum si decat sa fiu inactiv ( ca fosti ) si sa tin locul ocupat mai bine ma retrag si dau sansa altuia.
Buna gluma nu ? ai facut cerere de Moderator global doar pentru Veteran atat nu pentru comunitate

:CONTRA: gina nu ar fii correct.Zici ca nu ai timp de un grad si acum ceri altul?
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Tu sti de ce ai facut retragere aceea. Dar conditiile le indeplinesti. Nu ai warn, nu ai alte grade cu accese de moderare, vechime si posturi ai, esti foarte activ, deci de ce nu? :)
:PRO:
Imagine

Imi place de voi ca inainte de toate certurile astea , inainte de toate cererile erati asa buni prieteni si acum ca v-ati dat contra / pro va alegeti care cu care ramaneti prieteni . Nu e nevoie de oameni ca astia in staff . Un staff trebuie sa fie unit , sa fie toti prieteni.
Sa zicem :PRO: dar vezi ce faci :-w de activ esti activ , nici nu stiu de ce te-ai mai retras dar mna.. tu stii.

Ai fost lider la designeri -> te.ai retras
Ai intrat iar in grupul designerilor, ai luat up la mg -> te.ai retras pentru ca nu ai mai avut timp pentru forum, destul de umana retragerea
Am constatat ca toti aveti aceiași problema, actionati fara sa ganditi. Poate pe moment crezi ca nu mai poti dar trebuie sa dai dovada de maturitate si sa continui sau daca nu se poate macar fi om cu onoare si accepta o prostie pe care ai comis.o
Singurul motiv pentru care sunt pro acestei cereri este activitatea ta. Chiar si fara rank de moderare tu esti activ pe forum, imi permit sa spun ca esti mai activ ca unele persoane din staff.
Sper sa faci o figura buna, chiar daca vei fi respins nu renunta daca tu consideri ca merita.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator”