[Cerere Moderator] Aang

Numele de pe forum: Aang
Numele real: Andrei
Varsta: 16
Email: gabitzu_mihalak@yahoo.com
Vechime: Din 2013..
Posturi: 2000+
Categoria in care vrei sa fii moderator: Lider Admin Server.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Cand vin dupa scoala si sambata si duminica toata ziua.
De ce vrei acest grad?: Am fost un fraer ca m-am retras de la Mg.. si acum as vrea sa ajut cu ce pot.
Imagine

Re: [Cerere Moderator] Aang

:PRO: Conditii indeplinite! Incearca sa nu te mai influenteze parerea altora despre treaba pe care o faci tu :-? . Blegule ..
Mihay. Administrator Europacs Community.

:PRO: Ai fost un bleg, te-ai luat dupa parerea altora , si ai sfarsit cu grad pierdut , dar na din greseli inveti ;) . Multi au fost ciudosi ca ai luat MG si au vrut sa te traga in jos, sper ca asta ti-a fost invatare de mine si nu o sa te iei dupa toti . ''Obsedat de warn-uri'' cica ti s-a spus , tu iti faceai treaba ,daca ceilalti greseau , pot fi si 100 , 100 warn-uri dai , nu trebuia sa-ti pese de alti. Oricum Multa bafta ,ai urcat ai scazut asta o sa te invete ca gradele nu se invart unde vrem noi , cand vrem noi. Sper sa ajungi din nou MG dar pt. asta trebuie sa o iei de la capat , drumul e lung dar castigul e mai mare . Bafta daca iei moderator si nu te descuraja daca nu iei . Mereu v-a exista o sansa pentru noi toti.
Imagine
Imagine
Imagine

Cu totii stim ca ai fost fraier cand ai facut retragerea :)) Dar promit ca nu o sa te dezamagesc :ymhug: :-* Cat despre cerere, pai dupa parerea mea tu esti cel mai potrivit sa ocupi acel loc. Conditiile le indeplinesti :) :PRO: :PRO: :PRO:
Imagine

Esti patetic sincer...Acuma se vede ca nu meritai mg.
Te-ai retras ca esti copil la prima cearta,si acuma ti-ai dat seama ca "ai gresit".
Fii serios,pe forumul asta doar cei mai buni rezista,iar tu ai demonstrat ca esti unul din cei slabi,ca multi altii.
Daca vrea Adi sa iti dea n-are decat,dar esti copil,naiv.
Contra.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Esti patetic sincer...Acuma se vede ca nu meritai mg.
Te-ai retras ca esti copil la prima cearta,si acuma ti-ai dat seama ca "ai gresit".
Fii serios,pe forumul asta doar cei mai buni rezista,iar tu ai demonstrat ca esti unul din cei slabi,ca multi altii.
Daca vrea Adi sa iti dea n-are decat,dar esti copil,naiv.
Contra.

Mai mult de atat n-am ce zice.

Cerere respinsa.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator”