Re: [FanClub] Bahar - Viata furata.

Episodul 56 - 08.04.2016

Rezumat:
Cei doi îndrăgostiți ajung la aeroport dar înainte de îmbarcare, Efsun care aflase despre planurile surorii ei, încearcă s-o oprească să plece. Fulya și Hulya se bucură nespus de vestea sarcinii celei dintâi dar mai ales pentru faptul că prin aceasta, Hasret va fi împiedicată să se regăsească cu iubirea vieții ei. După plecarea lui Bahar, o lungă perioadă de timp nici Efsun nu va fi de găsit, iar când în sfârșit este văzută la spital, nu pare să fie în apele ei și mereu o cheamă pe Bahar. Doctorii transmit familiei că dacă vor s-o mai vadă încă o dată, să vină s-o viziteze, pentru că Efsun n-ar mai avea mult de trăit.

Mie sincer chiar imi pare rau de Efsun, pana la urma a fost obligata de Nuran sa faca schimb cu Bahar :-? .

Supriza de azi:
Scene din spatele camerelor!
Imagine

Moartea lui Efsun ma bucura dar ma si supara.Bucuria este ca era un fel de personaj rau si am scapat de el dar partea care ma supara este ca Bahar are mult de suferit dupa moartea lui Efsun.De aici reiese ca acest serial nu va mai avea multe episoade.
Ultima oară modificat Dum Apr 10, 2016 5:37 pm de către Sardonyx, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Efsun nu moare :| Suntem abia la episodul 54 si ti-am dat o secventa din episodul 62 in care apare si Efsun. Serialul are peste 80 de episoade :)
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Mie sincer nu mi se pare corect ce a facut Bahar,pentru ca Efsun e sora ei,nu tot timpul gluma este minciuna:( ,Bahar a gresit ,dar si Efsun a gresit ca a mers la mormantul lui Nuran ,si a stat acolo toata noaptea in ploaie,Efsun si-a facut-o cu mana ei singura,nu as fi vrut sa se intample asa dar n-avem ce face.
Fondator ZmX.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
Imagine

2. Pe server : ZMX.EUROPACS.RO
Imagine

:T/C:
Din pacate nu mai am timp sa ma ocup de FanClub. :( Daca doreste vreunul din voi sa o faca, sa-mi lase PM. Cand o sa am timp o sa ma reocup si vom continua, pana atunci T/C, dar repet, daca doreste careva din voi 2 sa se ocupe sa-mi lasati PM.
Imagine

Boss , eu sunt aici moderator deci problemele legate de Cafenea o sa fie rezolvate de mine. Daca vreti sa inchideti un topic personal ma anuntati si rezolv.
Topic inchis.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating