Educatia Civica

As vrea sa aflu de la voi ce parere aveti despre aceasta materie , mai exact credeti ca Educatia Civica ar trebui sa fie materie obligatorie in programa scolara pentru liceu ? Vreau sa aud parerile voastre , dupa o sa mi-o spun pe a mea personala.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

Re: Educatia Civica

Ba eu sincer cred ca e o materie interesanta :-? . Noi la ora de civica , o facem sa fie putin mai distractiva,aplicam ,,Dreptatea,legea,etc.." si facem si pe roluri,de ex. Doamna e Judecatoare si noi trb sa venim cu o cauza si vorbim despre ea.Si un 10 in plus nu strica ;) .
Mihay. Administrator Europacs Community.

Eu zic ca civica e tare si e si usoara si interesanta.Mai ales ca un 10 nu strica deloc nu :)) :))
Cand ingeri pleaca demonul sunt eu insa sa spun ca tu esti ingerul imi e tare greu
Multi mi-au zis ca nu o sa reusesc.
Dar eu nu am renuntat si am tot incercat
Pana cand am auzit :
-L-ai vazut pe dracu” ala chiar a reusit.

Civica e o materie interesanta noi la ora ne da lecția după cand mai avem ora ne ascultă în rest nu facem nimic mie unu îmi place :) ma plictisesc la ora dar îmi place când i-au 10 :))

La liceu nu se face materia asta.
Din ce imi amintesc pe la generala,era de rahat.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Aceasta materie ar trebui bagata si la liceu,deoarece se uita toate invatarurile,cei 7 ani de acasa.Este o materie foarte importanta;zi de zi pe strada,vezi golani facand toate cele...
Imagine
Imagine
Cum poti lua legatura cu mine?:

1.Numar de telefon:0758238288
2.Y!M:yeep_cs@yahoo.com
3.Email:nicaipetru33@gmail.com
4.Steam:jajak.
5.PM Pe Forum:jajak.
6.Pe Server:Zp.EuropaCs.Ro/89.40.233.141:27015
Relax.EuropaCs.Ro/89.40.104.8:27015

e destul de buna. te invata drepturile si altele. pacat ca nu se utilizeaza pe viitor.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Nu va puteti plange ca e o materie grea. Mie unul imi place materia, e foarte usoara, dar in liceu nustiu daca este.. (momentan is a 8-a) Insa mie mi se pare foarte usoara si foarte interesanta in acelas timp.

Intradevar,te invata multe lucruri materia asta,dar in liceu nu e si mai bine ca nu e.In liceu sunt alte materii si mai interesante,gen filozofia (cei cu filologia).
Imagine
Imagine

Filozofia se studiază la toate profilurile în clasa a 12 nu doar cei de la filo. Eu unu consider ca ar trebui sa fie și la liceu deoarece aceasta poate sa formeze cetățeni noi , deoarece tinerii nu își cunosc drepturile , obligațiile legislative , juridice , sociale etc .. Plus ca după terminarea liceului nu devi cine știe ce matematician , în primul rand devii cetățean , și dacă nu le ai la punct lecțiile pe care educația civica le preda , alta șansă nu o sa mai ai , deoarece nu o sa se duca toți elevii la drept pentru a le aprofunda.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated