[Cerere Slot] .::MorO::.

Nume in joc: .::MorO::.
Ore jucate: 5 ore
Voturi: 19437
Steam (ON/OFF): OFF
De unde ai aflat de server?: de la un prieten.
Ai citit regulamentul?: Ca Admin, nu si iar nu
De cât timp joci pe server: am jucat de multe ori pe server dar de fiecare data cu alt nick..
Motivul pentru care vrei Slot: imi place sa joc pentru top si aveam scorul 40-0 in top,iar cand am intrat aseara cineva imi intrase pe nick.. aveam 40-3.. as dori sa nu mai intre nimeni cu numele meu.

Re: [Cerere Slot] .::MorO::.

:CONTRA:
Ai folosit laser la Nemesis astazi.
Pai asta este motiv sa nu primesc slot? Te-am intrebat daca pot folosi laser sa ma blochez,nu sa il omor.. si nu am vazut ca mi-ai raspuns "nu"
Stiu sigur ca ti-am raspuns. Data viitoare poate vezi.

Pai asta este motiv sa nu primesc slot? Te-am intrebat daca pot folosi laser sa ma blochez,nu sa il omor.. si nu am vazut ca mi-ai raspuns "nu"

moro poro care sta specta mai mult decat trebuie!!! :CONTRA: nu indeplinesti!!!
moro nu e chat!!! nu mai lasa reply ca ai edit! shadow si lunetistu te stiu si ei. din cauza ta m-am contrazis cu mastershadow ca ti-am dat kick prea devreme, si tu erai de 3 harti specta.
nu ca vorbesc degeaba! cum sa ma vezi daca tu stai afk specta? :-L
frate esti incre-fuckin-dibil...FOLOSESTE BUTONUL "Modifica"!!!!
Ultima oară modificat Joi Mai 26, 2016 7:38 pm de către Kym3ra, modificat de 3 ori în total.
Let the amateurs survive!

[bulina]Voturi:2216>2223>2237>2253>2272>11475> 11490>11515>11524>11535>11545>12929>12978>
12993>13010>13040>13062>13197>13254>13273>18487>18497>18513>18527>18546>18568>
18585>18605>18676>18716>18793>18810>18880>18897>18932>18956>19006>19024>19204> 19310>19383>19427[/bulina]

[bulina]https://www.youtube.com/channel/UCAokNp ... Qp8lAViyAg[/bulina]
Imagine

Daca este asa greu sa primesti macar slot.. e clar..Mai multa lume aveti pe forum decat pe server din cate am observat,zici ca stau mult spec? de cand joc inafara de BoGdy nu am vazut nici un admin sa joace..de cand joc pe sv asta nu am stat in niciodata mai mult de 2 min spectator..

moro nu e chat!!! nu mai lasa reply ca ai edit! shadow si lunetistu te stiu si ei. din cauza ta m-am contrazis cu mastershadow ca ti-am dat kick prea devreme, si tu erai de 3 harti specta.
Cred ca joci pe alt server din cate observ.. doar ce am zis ca nu te-am vazut niciodata pe sv si ca mai mult de 2 minute nu am stat niciodata spectator si tu imi zici ca te-ai contrazis cu MasterShadow..Pai cred si eu ca te-ai contrazis cu el,are dreptate omu' si cum am mai spus in afara de BogDy si MasterShadow nu am vazut admini on..Asa ca nu stiu de ce tot zici ca am stat spec 3harti si ca mi-ai dat kick.. eu nu am primit niciodata kick pe sv decat de la BogDy cand a fost nemesis pt ca am pus laser!
Ultima oară modificat Dum Mai 22, 2016 9:34 pm de către DarkAngel2, modificat 1 dată în total.
Motiv: Ai grija sa nu mai faci 2xpost, data viitoare WARN

Cred ca joci pe alt server din cate observ.. doar ce am zis ca nu te-am vazut niciodata pe sv si ca mai mult de 2 minute nu am stat niciodata spectator si tu imi zici ca te-ai contrazis cu MasterShadow..Pai cred si eu ca te-ai contrazis cu el,are dreptate omu' si cum am mai spus in afara de BogDy si MasterShadow nu am vazut admini on..Asa ca nu stiu de ce tot zici ca am stat spec 3harti si ca mi-ai dat kick.. eu nu am primit niciodata kick pe sv decat de la BogDy cand a fost nemesis pt ca am pus laser!
Pana la urma se va lua o decizie sau astept degeaba?
Ultima oară modificat Vin Mai 27, 2016 6:24 pm de către DarkAngel2, modificat 1 dată în total.
Motiv: Ai grija sa nu mai faci 2xpost, data viitoare WARN

Cerere respinsa.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”