De ce e bine sa econimisim?

Când ai 10 lei, si mai ai bani de buzunar, pune i deoparte. pune i pe card. fa ti un cont ceva.
O sa ai nevoie mare.
In societatea asta in care toti nu ne permitem nimic, facem împrumuturi si luam totul in rate, cu doabanda de mai platim inca 5 luni, economia e o idee buna, desi, nu pare promitatoare la inceput.

Ex concret. daca ai salariu, sau alocatie, strange ti banii

Eu am strans cat 50 lei timp de 2 ani, si acum astrang cate 100. acum recent m am gandit sa mi iau un PC, bunicel la 3000. in cont am prezent 2000 lei, numai din bani pe care oricum ii cheltuiam pe nimicuri, pentru ca imi ajungeau ceilalti bani. Si da, e o satisfactie ca acum pot sa folosesc acesti bani si sa imi iau pc. mai pun din salariu când imi vine, mai fac foamea o luna, :)) dar nu depind de rate, dau banii pe loc.

De asta este bine sa strângem, oricând crezi ca nu te va ajuta, pe viitor o sa vezi ca o sa ai mare multumire ca, cu 50 de lei pe care ii considerai un nimic, ai putut sa ti iei ceva important, sa faci scoala de soferi sau altele.

Societatea asta e facuta prost, de asta va sfatuiesc sa economisiti, acum de tineri, ca mai incolo nu o sa mai puteti.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: De ce e bine sa econimisim?

Este o idee foarte buna .
Acest lucru s-ar putea observa mai bine daca economisesti banii pe care ii dai in fiecare zi cumparand tigari .
Daca calcuezi toti banii pe care ii cheltui timp de 1 an de tigari, o sa fie o suma foarte mare .
Dar nu toti sunt de acord cu idee asta .
Oricum, daca traiai prin America credca tu deveani milionar daca economiseai :)) .
Imagine

da, un om spunea ca daca ar avea acum toti banii pe care i a dat pe tigari, isi lua cel mai tare model de audi, sau ceva de genul.
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Eh a o idee interesantă asta, tocmai daia nu o respect :)). Daca gasesc intr-o pereche a pantaloni/o bluză ceva bani ma duc imediat si ii cheltui. Asta e firea mea.
Mihay. Administrator Europacs Community.

când o sa ganditi din perspectiva, adica pentru viitor, atunci o sa intelegeti. pana atunci, daca nu va ganditi la ziua de maine, nu aveti cum :)

T/C

când o sa ganditi din perspectiva, adica pentru viitor, atunci o sa intelegeti. pana atunci, daca nu va ganditi la ziua de maine, nu aveti cum :)

T/C
Foarte bine ca ai facut un astfel de topic. Sincere felicitari. Astfel poate unii o sa inceapa sa se gandeasca mai bine la viitor. Iar daca nu, daca aveti pe cineva drag, mai mic ca voi si nu aveti o situatie materiala buna, macar, daca nu pentru voi, asiguratii voi viitorul. :)
:T/C:
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Discutii”