Am stat o ora jumatate sa bag coduri BB dupa Ciprian si cannabis! Asa ca faceti bine si faceti-va treaba cum trebuie! Va plangeti de ce vi se atrage atentia, ca de ce vi s-a spus ca luati remove. Da faceti-va treaba ca la carte si atunci nici Cristi nu se poate atinge de voi! Copiii de grupa mica, atatea mofturi si figuri nu am vazut in viata mea.
Cred ca-i prima oara cand ii dau dreptate acestui om.
Da,voi gresiti,va atrag atentia de 3-4 ori,iar apoi tot voi sunteti cu gura mare ca nu va convine ca va atrag atentia.
Am stat(si ceilalti moderatori globali) ore in sir astazi sa verific si sa mut sute de topicuri la arhiva pentru ca voi(si cei din urma) nu sunteti in stare sa postati niste resurse dupa un amarat de tutorial. Nu sunteti in stare sa va pierdeti 2-3 minute sa dati la partea din tutorial in care puteati vedea exact cum arata o resursa postata corect. Eu unul nu mai stau data viitoare sa fac aceste "curatenii" dupa voi pentru ca nu sunteti in stare sa postati corect.
E greu sa postati niste resurse? Ok,nu mai faceti cerere de grad. Daca nu stiti cu ce se "mananca" acest grad,nu mai faceti cerere.
Retragere acceptata.