[Reclamatie] Faded

Numele tau de pe forum: Mr.Royal
Numele celui reclamat de pe forum: Faded
Data si ora: astazi
Motivul reclamatie: N-avea el nici o treaba, am schimbat doua sau trei replici cu jajak asta si l-am intrebat ce mai cauta aici si s-o trezit el, copilu cu greva sa imi dea warn, ce-i cu tine defapt ma ? Nici nu l-am injurat / jignit si s-o trezit ....
Dovada:
Imagine
Imagine
Doar lui ii s-a parut ca am continuat cica cearta!
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Re: [Reclamatie] Faded

Normal ca spui numai partea care te favorizeaza. De ce nu spui si ca de 30 de minute tot faceti "schimbul de replici" si ca va atras atentia si un administrator, dar voi ati continuat?

Dovada se afla la lista de avertismente, in plus sunt destui martori. 2 moderatori globali le-au atras atentia (Eu si Smiley) si un administrator BoTzY
Imagine

Ce de 30 de minute ma ? Hai cu screen-uri, am vorbit cu el frumos, nici vorba de CEARTA sau JIGNIRI, daca nu ai fost de la inceput de ce te-ai bagat ?
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Deci nu mai are voie lumea sa discute pe chat, ca gata i-a warn :-j .
Cat de departe se poate merge cu asta ? Adica o sa ajungem sa luam warn doar pentru faptul ca scriem "Salut" :-j .
Prea departe ai mers, s-a dai warn pentru o discutie pe care tu n-ai inteles-o .
Daca unul dintre ei se simtea jingnit, putea sa faca o cerere warn, dar n-a ai intervenit tu si ai dat warn ca din topor .
:PRO:
Imagine

Pentru cearta continua se da ban,nu warn si 2 la mana,dupa ce i-am avertizat au incetat.Data viitoare faded,avertizeaza-i de 2-3,apoi ii banezi...Pentru ca daca le dai warn se aprind si mai tare.
Apoi,Royal :-w ,nu mai intra dincolo si ii lua la bani marunti pe ceilalti ca apoi veniti aici si iese mai rau.
Avand in vedere ca din ambele parti s-a gresit destul de mult,sunteti chit si va voi scoate warn-urile,dar data viitoare veti primi ban.
PS: Faded,cand vrei sa ai dovezi,faci 5-6 printuri,nu doar unul.
Noroc ca am fost pe chat si am vazut.
T/C.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”