[Problema]CS:GO

Numele de pe forum:KrS
Email:cristian_croitoru20@yahoo.com
PrintScreen (Daca aveti cum): https://postimg.org/image/6vaqvh2mv/
Descriere problema:Pai am mi-am cumpart CS:GO de 2 zile,dar nu-mi mi se deschide cs-ul,problema cred ca am un destul de vechi dar,asa vrea sa ma ajutai cu un program(link download+cum il folosesc) care ar putea sa deschid jocul si pot sa-l joc totodata.(Am zuzit ca sunt programe care poate pacali jocul si apoi il pot juca).
Sper sa ma ajutati va rog frumos cumva,ca e urat sa fii dat banii pe un joc destul de scump si apoi sa astept 3 luni pana cumperi alt PC,ca tot am asteptat tot anul.
Multumesc inca de acum celor care vor raspunde la acest topic.

Edit1:Jocul este cumparat de la un aparat ca acela de unde iti incarci telefonul,sau pui bani pe conturile online...oare de aceea?dar prietenul meu tot asa la cumparat si lui ii merge.

Edit2: UITE SPEC DE LA PC: https://postimg.org/image/4ok4wfpmp/
Ultima oară modificat Lun Iul 11, 2016 10:22 am de către PITI, modificat de 2 ori în total.

Re: [Problema]CS:GO

In primul rand, cand mai faci topicuri de genul, incearca sa scrii romana, nu alte limbi. A trebuit sa citesc de 3 ori ce ai scris ca sa-mi dau seama ce vrei. Valabil si celorlalti.
In al doilea rand, daca l-ai cumparat de pe Steam, mai mult ca sigur problema este de la PC-ul tau. Probabil nu e compatibil. Stiu cum e, si eu am PC antic :)) . Asa ca, chiar daca ai gasi programul de care vorbesti, jocul o sa-ti mearga foarte greu, probabil o sa ai si ping mare, ca atare o sa ai kick la fiecare 5 secunde de joc. Deci, ori il schimbi cu totul, ori ii schimbi componentele.
Imagine

Iti lipseste un modul pe nume dll. poate cs:go-ul nu l-a instalat.Cand ti-ai descarcat jocul.Se mai intampla.Si crede-ma inainte aveam un pc pe lemne care avea doar 1,3 ghz si 4 gb ram si mi-a mers cs:go fara probleme.Deci cauta acel modul.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

reinstaleaza l.
daca tu te plangi ca ai dat cine stie ce avere pe cs go eu când cumpar gta 5 ce sa mai zic :)))?

daca ai 2 gb ram, un dual core macar si o placa video ieftina iti merge cu 60 fps.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Acel joc nu este pe steam,ai luat un cs go non-steam si
ai pus in el un crack dll ca sa mearga si de asta iti da eroarea
aia,pentru ca daca il aveai pe steam,nu este nustiut cat de
complicat sa-l instalezi,dai pe "Instal" si apoi next,next,si astepti 10-15 min
sau mai mult acum depinde de viteza netului pe care o ai si de pc,si in jocul
steam on nu trebuie sa bagi nici un dll,se vede pe ecran ca ai fisirul ala dll
pe care l-ai bagat.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

ma, e simplu. daca iti apare in colectie in steam, inseamna ca e pe steam.
ai cont de steam?
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

uite ce trebuie sa faci.
dai cum am eu aici, sterge fisierele. apoi dai click pe el dreapta si dai iar install.
http://i.imgur.com/L1A0GhD.png

e posibil sa nu ai direct x instalat.sau Microsoft era un program nu mai stiu. desi stiu ca jocul ti le instaleaza automat
Încuiat

Înapoi la “Probleme si Intrebari”