Re: Ce ati schimba la EuropaCs?

Ar fii bine dacă s-a adauga premium user adică un user sau mai multi care au depășit o limita de câteva ore și înseamnă că sunt activi și le place acest forum. Deoarece asa vom putea știi dacă acel user a fost activ destul de a lua un grad.Sau măcar undeva la profil sa se adauge nr. de ore cat a fost activ.
Bine, pune nr de ore, dar daca ei stau pe telefon aiurea sau lasa pc deschis? Asta nu inseamna activitate, asta inseamna fuga dupa grade
Imagine

Ar fii bine dacă s-a adauga premium user adică un user sau mai multi care au depășit o limita de câteva ore și înseamnă că sunt activi și le place acest forum. Deoarece asa vom putea știi dacă acel user a fost activ destul de a lua un grad.Sau măcar undeva la profil sa se adauge nr. de ore cat a fost activ.
Buna Propunere dar acel zis user sa fie ales de Maffw sau Botzy , acel user sa merite
AwwW Co-Administrator EuropaCs Community
Admin Servar EuropaCs Community
1. Pe forum: PM
2. Y!M: instyleinstyle728@yahoo.ro
3. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

Exemplu de restructurare :
Grupuri : fuziunea mr cu moderatori, practic e tot acelasi lucru... Deja toata lumea are MR pe forumuri... Veterani e un grup in plus... Admini server poate fi impartit in admin server x, y s.a.m.d. responsabilul fiind ownerul iar cererile admin server ies din discutie... ( la asta e mai muly de explicat)
Categorii/ forumuri : sunt multe forumuri si un user nou se pierde printre ele . Cerere warn, ban si reclamatii unitile intr.un singur forum " Reclamatii" , cerere mod, mg, designer... Sa fie "Aplicare staff" s.a.m.d.
Adunarile, nu le vad rostul... Daca ai un anunt de facut poti sa.l faci prin pm sau skype/fb (grup)
Evenimente... E in plus
Categoria design restransa intr.un forum... E prea labartat si daca vrei sa mai adaugi categorii noi deja te scarbesti de "scrollat" pana la chat

La grupuri: Manageri Resurse cu Moderatori nu e acelasi lucru...
Pe partea de accese managerii de resurse au accese doar la categoria de tutoriale,resurse si suport, iar moderatorii nu au accese de moderator nicaieri. Grupul este doar pentru culoare si rang. Accesele se dau din panou pentru fiecare categorie pentru ca moderator se poate da in mai multe locuri, iar atunci era un haos total. Iar Managerii de Resurse chiar au ce sa faca. Am inchis Skin-uri,Tatuaje,Sunete si ce mai era pe acolo unde se facea foarte mult spam si am facut categorie de CS:GO, insa nu vad niciunul sa posteze cu drag, chiar daca posteaza pentru mesaje, sa faca o treaba buna,nu mai vad asta. Veterani sunt membrii vechi, in cel mai rau caz il pot ascunde.
Iar la Admini server, da. Si Cristi s-a gandit la asta si ma gandeam sa fac asta, insa aici sunt mai multe probleme: 1. ar trebui sa le arat celor care nu stiu cum se adauga adminii, iar daca vor fi multi detintatori, o sa fie iar haos.
2. detinatorii de la counter-strike vor fi mai multi, iar atunci au acces la toti adminii de pe alte servere...
La partea asta ma mai gandesc.
La categorii m-am uitat, nu prea am ce sa restrang... este comprimat deja destul zic eu. Daca as face "aplicare staff" cum zici tu, o sa trebuiasca sa mut absolut toate cererile intr-o singura categorie si sa modific modelele... asa sunt mai ordonate. Fiecare la locul lor.
Adunarile sunt mai mult pentru discutii intre membrii grupului... oricum pe la moderatori s-a facut deja chat din adunare...
La evenimente punem evenimentele organizare de comunitate... o sa ma ocup in momentul in care vor fi mai multe servere de cateva concursuri cu boost free,gather,etc.

La categoria de design as putea face asta, doar ca vreau sa fie vazuta... asa as putea restrange la jocuri sau cafenea... Vreau sa fie totul vazut,nu sa fie greu de gasit o categorie anume.

Mod in plus degeaba. Nu adaug asa ceva. A fost propunere si este respinsa. Nu ajuta la nimic.
Buna Propunere dar acel zis user sa fie ales de Maffw sau Botzy , acel user sa merite
Da, asa da. E mai bine, doar ca nu am ce beneficii sa ofer acelora care vor primi acest grad. Daca veniti cu idei, sunt de acord si il bag.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Sa va zic si eu un gand. orice schimbare pe care voi vreti sa o faceti, necesita in primul rand daruire din partea membrilor si rabdare. multi zic ca eu iar bad campii, dar sa o luam logic : daca de ex ai luat 4 la bac, da ? vrei sa faci o schimbare sa nu mai fi acelasi om , credeti ca se va schimba cineva asa dintr o data? eu mi am revenit dintr o depresie dupa un an. e bine de stiut, pentur ca multi nu inteleg ca o schimbare nu vine asa repede.
Daca toti membrii iubesc comunitatea, (eu ma iubesc pe mine, dar asta e) si vor sa faca ceva, cu timp si rabdare se va face. deci maffw, in primul rand ai nevoie de oameni, si cred ca ai cativa, si de rabdare.
Referitor la întrebarea ta vis a vis de ce ati shcimba la comunitate? nimic. desi ea de un an se clatina si multi au plecat, inca mai e activa dupa cum vezi, inca lumea mai intra si eu inca ii mai supar pe toti cu teoriile mele care de altfel consider ca sunt bazate pe logica si pe certitudine.
Ce vrei sa schimbi pentru a fi mai multa activitate? in primul rand sectiune in care se pot face topicuri, cum am facut eu aceea cu jocuri, si mai departe, chiar nu stiu. oamenii vin aici daca vad ca e seriozitate, daca vad ca aceasta comunitate e pe placul lor.Poate daca vom gasi ceva comun sa ne placa la toti, poate atunci se va schimba in bine. Europacs nu moare, atata timp cat are membrii care o sustin ./ Apropo de rabdare, poate dupa un an vom vedea ceva bine pe aici, mai multa activitate samd. tot ce am zis eu aici tine de psihologie, si de niste chestii pe care vi le am explicat ca sa vedeti ca inca mai putem face ceva si va rog sa ma scuzati din nou ca iar incep cu teorii.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Pai daca tot e propunerea mea si pe o parte e respinsa si pe alta e acceptata atunci sa dau eu cateva beneficii.
-Scurtarea timpului de expirare a unui warn.
-Scurtarea timpului de asteptare pentru schimbarea numelui acelei persoane.
-Injumatatirea uneia dintre cerinte la o cerere de mr/mod/designer.
-Scurtarea intervalului de timp de asteptat pentru o alta cerere de creatie.
-Sansa de a primi grad pe unul dintre serverele noastra fara ca aceea persoana sa indeplineasca vre-o conditie.(Dar tot sa poata primi avertisment)
Si cam atat aceastea au fost niste exemple.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Pai daca tot e propunerea mea si pe o parte e respinsa si pe alta e acceptata atunci sa dau eu cateva beneficii.
-Sansa de a primi grad pe unul dintre serverele noastra fara ca aceea persoana sa indeplineasca vre-o conditie.(Dar tot sa poata primi avertisment)
Daca am face acest lucru,ar fi total aiurea adica un membru nou care vine cu putine posturi putina vechime,poate lua grad rapid,apoi ajunge sa nu mai aprecieze acel grad ca l-a luat foarte usor,ajunge dupa sa isi bata joc de grad,daca vrei acel grad munceste pentru el,ca sa invete sa il aprecieze.
Si la ultima propunere se poate face asta,cand se fac anunturi de recrutare.

Mai degraba as mari miza la luare unor grade,membrilor care nu au avut abateri (warn,ban,sau fuga in alte forumuri dupa grade) sa poate fi avantajati ceva mai mult, dar sa indeplineasca si cerintele.
Imagine

Partea cu warnul sa spunem ca e buna dar restul...
La cereri PS se fac cereri odata la 5 zile, Premium user va face la 2? Dupa 5 cereri se satura => benefiuciu 0
Fi sigur ca un user care e activ indeplineste si cerintele pt moderator. Pt designer ce cerinte sa NU indeplineasca? Sa fie praf? Pt. Mg trebuie sa ai mod./mr iar un moderator/mr activ primeste mg => beneficiu 0
La chestia cu schimbarea nick.ului nu.i vad rostul :| ... Cu cerintele actuale vezi nick.uri noi in fiecare luna dar sa mai si scurtezi timpul ... ( mai bine inchideti cererile schimbare nick. Un user serios are un nick maxim 2 pe care le foloseste, nu 100)

Pt un premium user ar merge:
Rank personalizat
Nick cu animatie pe forum ( chestiile alea pe care le vedeti pe forumuri ipb)
Avantaje la concursuri/Giveaway.uri ( boost.uri free, jocuri steam, servere sponsorizate )
Privilegii pe serverele inscrise in acest program

Edit : @Gaby chiar nu stiam chestiile astea :-? Uite asa mai inveti cate ceva ;))
Ultima oară modificat Dum Noi 27, 2016 3:01 pm de către CatalyN[]ZRL, modificat 1 dată în total.
Imagine

Partea cu warnul sa spunem ca e buna dar restul...
La cereri PS se fac cereri odata la 5 zile, Premium user va face la 2? Dupa 5 cereri se satura => benefiuciu 0
Fi sigur ca un user care e activ indeplineste si cerintele pt moderator. Pt designer ce cerinte sa NU indeplineasca? Sa fie praf? Pt. Mg trebuie sa ai mod./mr iar un moderator/mr activ primeste mg => beneficiu 0
La chestia cu schimbarea nick.ului nu.i vad rostul :| ... Cu cerintele actuale vezi nick.uri noi in fiecare luna dar sa mai si scurtezi timpul ... ( mai bine inchideti cererile schimbare nick. Un user serios are un nick maxim 2 pe care le foloseste, nu 100)

Pt un premium user ar merge:
Rank personalizat
Nick cu animatie pe forum ( chestiile alea pe care le vedeti pe forumuri ipb)
Avantaje la concursuri/Giveaway.uri ( boost.uri free, jocuri steam, servere sponsorizate )
Privilegii pe serverele inscrise in acest program
Rank-ul personalizat dispare cand schimbi grupul si trebuie pus manual.
Numele cu animatie pe forum nu este posibil deoarece phpbb citeste datele din baza de date in limbaj utf-8 si astfel va trebui sa adaugi si textul pentru animatie pe langa nume, nu te poti conecta la acp, in quote o sa scrie numele cu tot cu script si astea nu sunt singurele dezavantaje.
Imagine

Asa as putea face un simplu sistem de puncte gen ePoints accesibil pentru toti. Iar in felul asta toti aveti acces la el si fiecare face cate ceva pentru comunitate si e rasplatit prin puncte cu care pot cumpara acele beneficii spuse de voi(cateva).
Si sunt si de acord cu rang personalizat. Cu conditia ca acel user sa nu ma bata la cap mereu sa-i pun rang-ul ca si-a schimbat grupul si nu-l mai are.

Perioada de schimbare nume va fi marita la 2 luni.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Pentru inceput... eliminarea regulei "Prezentarile cu mai mult de 5 Raspunsuri vor fi inchise", poate sta topicul deschis cel putin 4-5 zile, pentru a mai buna cunoastere... altfel nimeni nu acceseaza un topic inchis.
Încuiat

Înapoi la “Anunturi”