[Prounere] Eliminare Regulă

Propunere: Eliminare regulă.
Print-uri(daca este cazul): Here http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 66&t=52564
De unde v-ati inspirat: De la Alah.
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: La câteva mesaje în plus.
Descrierea propunerii: Păi propun să fie eliminată regula:

Cod: Selectaţi tot

- subiectele in care urati "La Multi Ani" unui membru care nu face parte din staff-ul http://www.europacs.ro ( Echipa: Manageri Resurse, Moderatori,Designeri,Detinatori, Moderatori Globali,Co-Administratori,Administratori - doar membrilor din aceste grupuri le puteti face topic )

Se vede foarte clar că face-ți o discriminare :)). Dacă un membru acum este veteran, și încă este activ pe forum, nu văd de ce nu ar fi voie să-i facem un topic în care să-i urăm la mulți ani. Pană la umă suntem oameni civilizați și trebuie să arătam ca ne respectăm indiferent de grade.
Dar ați băgat regula aia ca să demonstrați că dar cei cu grad sunt persoane importante, insă ați uitat ce fară membri nu faceți nimic.
E clar ca nu putem sa-i facem un topic cuiva care n-a mai intrat de secole pe forum.
Imagine

Re: [Prounere] Eliminare Regulă

:PRO: Deoarece cu sau fara grad tot oameni suntem si ar trebuii sa ne respectam intre noi :) .
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Ce-i boss urmeaza ziua ta si vrei topic ? :))
Regula aceea este pentru ca vor fi si membri noi care vor face topicuri prietenilor lor care s-ar putea sa nu-i stie nici dracu, oricum daca ar fi dupa mine mai bine nu ar fi astea cu "La multi ani" acele topicuri se fac doar pentru +1
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

:PRO: Pai mi se pare uite asa ca daca ar fi un membru nou si iam face toti topic cu la multi ani uite ... Ca am putea face si lui Maffw so lui Cristy
Mai cunoscut ai crezut ca sunt prietenos
Dar teai inselat nu era asa nu sunt deloc prietenos
Ma numesc Mr.Black ai incercat sa fugi de mine
Tu glumesti incerci sa fugi din 2 secunde te prind
Eu noaptea te vanez ca ma numesc Mr.Black

Regula aia daca ar fi sa se modifice,s-ar modifica prin a nu se mai face topicuri cu lma deloc.
Consideri ca daca cineva iti scris la multi pe un forum,esti important?
Faza asta cu lma-ul o inceput din dorinta acerba pentru posturi ,si maffw a vrut sa taie din aceasta dorinta...Era clar ca ori va interzice orice topic cu lma sau va pune cum este acum.
Ar fi culmea sa zic:"doar utilizatorii inregistrati au dreptul la acest topic,cei cu grad nu".
Si da,mi se pare normal ca cei cu grad sa aiba niste lucruri in plus sa zicem,chiar daca acel topic din punctul meu de vedere nu mi se pare a fi ceva care sa ma ajute cu ceva...Mi-i egal daca se face sau nu.
In concluzie,am sa il rog pe maffw sa o elimine de tot sau sa ramana asa.
Propunere respinsa.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”