Numele tau in Joc: Snk_69 The_Angel_Of_Darkness
Numele Adminului care te-a banat:T!Ganu
Data si ora: exact acum 10 minute
Harta: de_dust_2006
Motivul pentru care ati primit ban: nu stiu probabil wall
Ip-ul tau pentru unban: 109.97.126.91 asta e se la pc si cel de la router e 192.168.1.8
SteamID ul pentru unban: nu am folosit steam pe server
http://imgur.com/a/k86OW ss-urile cu poze
Re: Cerere unban!
Motiv:nu m-ai dat poze, spunandu-mi ca le d-ai pe FB, asa cv nu merge deoarece este personal.
Ramai banat.
#4si inca ceva, totusi daca esti mare si ai atatia ani invata te rog sa scrii corect ca le cam intorci pe dos
Asculta-mi sfatul!
Asculta-mi sfatul!
#5si da ti-am mai dat o data poze,asta nu e prima oara cand imi faci tu poze aiurea
#6Si rog fonderul sa ma contacteze la adresa awwr.danny17 de skype deoarece vreau sa vorbesc ceva despre tine cu el...Intreci masura deja si nu-mi cam place, adica ai admin frate, si tu tot abuzezi cum faceai inainte, te dai mare ca ai admin si habar nu ai sa-l folosesti, plus ca dai slap, kick, slay si acum si ban aiurea,inca o data rog fondatorul sa ma contacteze.. Multumesc pentru intelegere!
Ultima oară modificat Mie Dec 07, 2016 3:46 am de către Smaili, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai fa 2x post, data viitoare warn.
Motiv: Nu mai fa 2x post, data viitoare warn.
#8Slay/kick ai primit, pentru camp...Si rog fonderul sa ma contacteze la adresa awwr.danny17 de skype deoarece vreau sa vorbesc ceva despre tine cu el...Intreci masura deja si nu-mi cam place, adica ai admin frate, si tu tot abuzezi cum faceai inainte, te dai mare ca ai admin si habar nu ai sa-l folosesti, plus ca dai slap, kick, slay si acum si ban aiurea,inca o data rog fondatorul sa ma contacteze.. Multumesc pentru intelegere!
Îmi poți face demo, dacă ai impresia ca, incalc regulamentul.
#9Tiganu atâta timp cât Tia dat acum pozele ești obligat să îi dai un ban, cum ai luat tu up
Am sa iti dau eu UnBan cand intru. Cer t/c
AwwW Co-Administrator EuropaCs Community
Admin Servar EuropaCs Community