Propunere:Autobalance
Print-uri(daca este cazul):
De unde v-ati inspirat:De la mine
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:Da,la cresterea jucatorilor pe server,pe o durata mai mare
Descrierea propunerii: Mi-a venit ideea asta dupa ce am observat ca intram pe server unde mai erau vreo 10 jucatori iar dupa scurt timp ramaneam singur.De ce?Pentru ca aveam o echipa foarte buna si rupeam la T.Sa fim sinceri toti vrem sa fim furieni si daca vezi ca incerci din greu si nu poti pentru ca nu stii sa joci asa bine,nu ai experienta,nu ai upgrade-uri,etc..iesi si cauti alt server..Propun sa fie un autobalance pe server deoarece cu acesta toti jucatorii o sa treaca prin ambele echipe,moralul lor o sa creasca,n-o sa fie frustrati,si o sa petreaca mult mai mult timp pe server.De exemplu daca este 5 v 5 si o echipa castiga de 2,3 ori la rand maxim,primul jucator de la prima echipa sa fie transferat cu al doilea sau al treilea jucator de la a doua echipa!Si chestia asta sa se repete mereu.Doar ganditi-va putin la copii de varsta de 10-16 ani care se enerveaza foarte repede atunci cand nu obtin ceea ce vor!
Re: [propunere] sK^Spike^
#3Serverul este setat automat sa dea autoteambalance din 10 in 10 minute. Mai des daca il pun, o sa fie spamat chat-ul adminilor cu mesaje ca a fost modificat cvar-ul mp_autoteambalance.
Daca nu pot astepta si ei cateva minute sa se echilibreze, atunci sa iasa.
Propunere respinsa.
Daca nu pot astepta si ei cateva minute sa se echilibreze, atunci sa iasa.
Propunere respinsa.
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |

ar ajuta foarte mult.