Re: Cerere Unban

Chiar daca nu sunt admin , am aprobarea lu maffw [ sper :* ] de a posta aici
Pro unban :)

Unde vedeti voi ca sare tinta :-? orice arma ar avea tinta ar trebui sa sara + sa se duca la cap , aici nu observ nici tinta sa sara nici sa mearga cumva la cap , cu shotgaun[+ orice arma nu numa shotgaun] glonatele se duc random daca esti in miscare , am observat ca el cand tragea era in miscare , asa ca nu inteleg unde vedeti voi aim , mi-ar fi si rusine ca admin sa vin cu un demo de 30 sec :-? si observ ca "TURMA" zice ce o zis si altu :( pacat mare pacat ca nu incercati sa va da-ti putin silinta sa invatati ce inseamna un aim :) banati playeri nevinovati si dupa va plangeti pe chat ca nu sunt playeri :-j maffule un sfat de la mine : urmareste-ti cu atent admini :*

Si daca tot am postat aci <3 vreau sa-i dau un sfat MARELUI ADMIN STF .

TINTA SARE SI DACA DA LA PICIOARE SI DACA NU ARE TINTA PE EL AR TREBUI SA SARA , DACA VORBITI DE AIM ! INFORMATI-VA INAINTE DE A COMENTA .

Se vede ca nu ati fost admini pe servere unde era doar DEMO ON ! fara poze si programe si ca.caturi , acolo prindeai pe astia cu wall fara poze , demo on 3 runde si pa , dar s-au dus admini buni si au ramas astia ca voi :(
No offense dar e purul adevar :(
Imagine
Imagine

Re: Cerere Unban

N-am vazut nici un aim in acel demo.

Cerere acceptata.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Unban”