[Cerere Unban] ElPatron.

Numele tau in Joc: ElPatron.
Numele Adminului care te-a banat: Codatul
Data si ora: 2/24/2017 9:44
Harta: de_westwood.
Motivul pentru care ati primit ban: Modificare ss.
Ip-ul tau pentru unban: 92.83.146.52
SteamID ul pentru unban: Nu am.
(!) Dati-mi voie sa explic am luat ban cica pentru modificare SS, eu zic ca e nedrept de ce? Nu am modificat pozele aici aveti poza: http://imgur.com/a/6t5gl dovada care sustine care fisierul nu a fost editat. Iar aici aveti urmatoarele dovezi cica pentru care am fost banat: http://imgur.com/a/u1xF9

Re: [Cerere Unban] ElPatron.

Din poze nu reiese cu ai modificat cv, sau ca ai wall.
Iti dau eu UnBan
Nustiu de unde a aparut faza asta sa ceri ss pe imgur, s-au banat destui playeri pe nedrept.
Cer T/C
Imagine

Nustiu de unde a aparut faza asta sa ceri ss pe imgur, s-au banat destui playeri pe nedrept.
Faza a aparut decat Yahoo! Messenger si-a intrerupt activitatea, iar recent i-au fost sparte cateva mii de conturi si cred ca nu mai foloseste nimeni. De aceea, unii admini nu vor sa isi afiseze la toti copii profilul de facebook deoarece unii injura ca niste ciobani si ii poate da mesaj mamei, tatalui sau nu stiu cui cu ceva jigniri din partea lui si el nu are nici o vina. Nici eu nu sunt de acord cu asta, chit ca eu le spart toate conturile dupa, dar nu ma incanta ideea de a da profilul tuturor. De aceea s-a ales varianta mai simpla, si anume imgur. Si ca sa continui, poate unii admini nu au skype sau altceva si asta e cel mai simplu si usor mod de a da pozele. Mai exista varianta de PM pe forum, dar pana il cauti tu pe forum, el te baneaza pe server.
Imagine

O solutie este sa-l pui sa puna pozele pe forum la cereri unban si gata.

Cerere acceptata.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Unban”