Re: [Portofoliu] Abc <3 #43 de VenoWW Arata frumos, dar blur-ul sa fie mai putin. Lucreaza in continuare. Fondator ZmX.EuropaCs.Ro Contact: Pe forum: PM Pe server : ZMX.EUROPACS.RO
Re: [Portofoliu] Abc <3 #45 de VenoWW Avatarul e misto ,( e reusit ) la semnatura ai ceva probleme, Urmareste tutoriale pentru semnaturi. Fondator ZmX.EuropaCs.Ro Contact: Pe forum: PM Pe server : ZMX.EUROPACS.RO
Re: [Portofoliu] Abc <3 #46 de Sm0k3R Avatarul ti-a iesit ok mai ai de lucru la blur si text.Baga tutoriale si e totul ok. Fondator ZmX.EuropaCs.Ro Contact: 1. Pe forum: PM 2. Pe server : ZMX.EUROPACS.RO
Re: [Portofoliu] Abc <3 #48 de *b0su1^ Destul de bine , imi place , continua tot asa . Cum poti ma poti contacta : 1.Pe forum:PM 2.Telefon:0720264698 3.Y!M:costea_junior@yahoo.com 4.fR:fR.europacs.ro
Re: [Portofoliu] Abc <3 #50 de VenoWW Frumos blur, apuca-te de text eu o sa postez doar de mâine ncolo ca ieri am fost operat nu pot face mai nimica bravo urmărește tutoriale. Fondator ZmX.EuropaCs.Ro Contact: Pe forum: PM Pe server : ZMX.EUROPACS.RO