[Reclamatie] NINJA

Numele tau in Joc: orange^CL
Numele Adminului reclamat: NINJA
Data si ora:-
Harta:-
Motivul reclamatie: Unde-i dovada am intrat pe profilul ala si nam vazut nimic doar niste prichindei, aa vrei sa aduni likuri, si in plus la wall nu se face demo ca nu se vede nimic, numa in cazul unui jucator noob. Eu cred ca profilul ala e al tau, un om matur intreba se uita la ceilanti cum se prezinta o dovada.
Dovada:
Numele tau de Admin:NINJA
Gradul detinut:co-Administrator
Numele celui banat:Andrei1258
Motivul banarii:Wall
IP ul celui banat:92.80.126.7
Dovada:https://www.facebook.com/
intrati pe profilul lui corfaru mihai andrei si vedeti clipul video !!! acolo e postat
harta:de_aztec
Enjoy your life. Live it to the fullest.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life
If you live long enough, you’ll make mistakes. But if you learn from them, you’ll be a better person
Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor

Re: [Reclamatie] NINJA

PRO
Cer remove sau avertisment, deja scrie incompetenta maxima, nu am m-ai vazut asa ceva de cand m-a facut ma-ma mea.
Pana nu invata ce are de facut, nu are cum sa fie asta admin , are si acc la amx_ban.
Imagine

:PRO: ,colegi zic tot,propun ca la grad-ul helper sa se scoata accesu la comanda amx_ban(pentru siguranta noastra) =))
Respecta-mă si te voi respecta , înjură-mă si te bag de unde ai ieșit.:))

ba orange cred ca ai cv cu mn
e acolo cauta si ai sa vezi am avut un telefon mai rau si mergea naspa am vr sa postez pe YouTube da nu era contu pe ala si nu il mai stiam imi tot faci reclama si avea ala si aim numa nu am tinut videou de 1 2 minute intrabatil pe CRISTY
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”