Re: Video

Deci Dumi are foarte mare dreptate....tu ca adolescent de 1416 ani vrei sa devii independent,asta ar insemna sa renunti la locuinta in care stai cu parintii sa incepi sa muncesti tinand cont ca nu ai scoala liceu sau facultate te va anga ca un necalificat cu un salariu de minim 500 de lei,te va angaja mai mult din mila.. Ia gandeste cum te intretii cu banii aia? Tind cont ca trebuie sa platesti o chirie + utilitati+mancare si nu mai zic de ceva de îmbrăcat.. Ai sa zici ca nu este adevarr ca te va angaja cu minimul pe economie care este la momentul de fata 1450 de lei, iar o chirie decenta ma refer la o garsoniera conf 1 este de 800 lei + garantie si avans pe primele 2/3 luni fa singur calculele si vezi unde iesi.. Ganditiva ca parintii vostri nu am plecat in taei srraine ca e bine acolo...au plecat sa va asigure voua ub viitor mai bun ca al lor, ei daca ar fi sa nu te aibe ar castiga decent in Romania pentru ca au o anumita calificare, banii ce ii castiga le este suficient pentru traiul lor.
Imagine

Re: Video

Nu l.am urmarit pe tot pentru ca a reusit sa.mi provoace o stare nasoala in primele 3 minute. Din ce am vazut in cele 3 minute pot spune ca e o prostie de videoclip. Si da, cei ce l.au facut se pot numi retardati sau cum i.au numit si cei din reply.urile anterioare pentru ca aceasta "opera" este accesibila copiilor de 14-15 ani si o pot lua drept exemplu, un foarte prost exemplu.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Discutii”