Numele de pe forum: SoWfT
Numele real: Răzvan
Varsta: 16
Email: esc.platizp@yahoo.com
Vechime: 1 an jumate
Posturi:2300+
Gradul Actual: Moderator
Vechimea Gradului Actual: Cred că peste 3 luni
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:Cat e necesar
De ce vrei acest grad?: Să pot ajuta comunitate .
PS. Nu mă interesează câți de pro sau contra am vreau decizia unui administrator .
Re: [Cerere Mg] SoWfT
#2Contra.
Sincer nu cred ca esti pregatit pentru acest grad.'
]
Sincer nu cred ca esti pregatit pentru acest grad.'
Asta spune totAi mai fost MG , pe alta comunitate si s-a Descurcat , Indeplinesti Cerințele Impuse Baftă![]()
Ultima oară modificat Lun Mar 20, 2017 4:30 pm de către Rudolf., modificat 1 dată în total.
Mihay. Administrator Europacs Community.
#3A fost MG , Co-Administrator pe alta comunitate si s-a Descurcat , Indeplinesti Cerințele

#4Edit: Am stat si m-am gandit... iar intr-un final iti dau
, nu din faptul ca ai fost pe o alta comunitate, ci pentru ca nu-s sigur ca te vei descurca.
, nu din faptul ca ai fost pe o alta comunitate, ci pentru ca nu-s sigur ca te vei descurca.
Ultima oară modificat Lun Mar 20, 2017 5:01 pm de către .Bad Boy., modificat 1 dată în total.

**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**
La fel ca si la Fucker sunteti putin avari dupa grade multumitiva cu ce aveti,nu cereti osanda..
Edit: Ce ziceam cu emigrantii
Ai mai fost MG , pe alta comunitate si s-a Descurcat , Indeplinesti Cerințele Impuse Baftă![]()
Ultima oară modificat Dum Mar 19, 2017 9:08 pm de către VincenT, modificat 1 dată în total.

#6Ai mai fost MG , pe alta comunitate si s-a Descurcat , Indeplinesti Cerințele Impuse Baftă

#8A fost MG , Co-Administrator pe alta comunitate si s-a Descurcat , Indeplinesti Cerințele
Cred ca asta spune tot,sincer nu avem nevoie de copiii care umbla dupa grade,si cred ca imi dau seama unde
ai avut grad.

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
#9Nu consider ca ai competentele necesare pentru a primi acest grad.
Iti dau un sfat prietenesc: Fii foarte atent la orele de gramatica ca sa nu mai ai atatea probleme in a scrie cateva propozitii.
Cerere respinsa.
Iti dau un sfat prietenesc: Fii foarte atent la orele de gramatica ca sa nu mai ai atatea probleme in a scrie cateva propozitii.
Cerere respinsa.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"