[Cerere Moderator] Zayn

Numele de pe forum: #ZaYn!
Numele real: Valentin
Varsta: 17
Email: ...
Vechime: vreo 3 ani
Posturi: 9000+
Categoria in care vrei sa fii moderator: Lider Admin Server
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Pot acorda minim 2 ore, intru oricând este nevoie de pe telefon, verific cererile, dau admin.
De ce vrei acest grad?: S-a eliberat un loc la lider admin si as vrea sa-l obțin eu daca Maffw e de-acord sa mai fac parte din staff, daca nu dati altcuiva.

Re: [Cerere Moderator] Zayn

:CONTRA:
Si eu am când am făcut cerere de moderator prima data m-i s-a dat contra pentru ca nu aveam activitate .Nici tu nu o ai.
Regulamentul e pentru toti.
Sper sa nu ai ceva cu mine pentru asta.
Cand ingeri pleaca demonul sunt eu insa sa spun ca tu esti ingerul imi e tare greu
Multi mi-au zis ca nu o sa reusesc.
Dar eu nu am renuntat si am tot incercat
Pana cand am auzit :
-L-ai vazut pe dracu” ala chiar a reusit.

Imi pare rau,dar mai tii minte cum te comportai pe timpu' cand erai co?Erai foarte arogant;cel putin cu mn.Ma tratai in sictir si asta nu imi placea.Se pare ca pe unii ii schimba total gradul,mai ales cand avanseaza.Isi schimba total comportamentul si asta nu e firesc.Ok,devii putin mai serios si mai atent,dar asta nu inseamna ca treb sa te crezi zeu si sa devii arogant.Eu cel putin sunt acelasi om ca pe atunci cand nu avem nici macar un grad.Plus de asta nu ai nici activitate.
De aceea eu iti voi da :CONTRA: .In special pt comportament si caracter.Eu doar mi'am spus opinia,tu poti trece lejer peste ea si nici sa nu o iei in considerare.
Imagine
Imagine

:CONTRA: După ce ți-am făcut reclamația ți-ai mărit activitatea doar ca să nu iei remove. Și acum îți mărești activitatea după pa pa. Și nu am sa uit ce mi-ai zis după ce ți-am făcut reclamația "s-a trezit copilul" pai da copilul ala are logica.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

:CONTRA: După ce ți-am făcut reclamația ți-ai mărit activitatea doar ca să nu iei remove. Și acum îți mărești activitatea după pa pa. Și nu am sa uit ce mi-ai zis după ce ți-am făcut reclamația "s-a trezit copilul" pai da copilul ala are logica.
Ce legatura are reclamatia cu cererea lui? aaa i-ai dat contra pentru ca nu va intelegesti,nu vad logica copilului,ii dau contra
pentru ca nu il suport eu..vai vaiii

:PRO:
O sa te descurci cu gradul asta si oricum nu ai nevoie de multa activitate.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator”