Cum se inverseaza functiile tastelor Fn si F3, F4, F5, etc

Nume Tutorial: Cum se inverseaza functiile tastelor Fn si F3, F4, F5, etc
Descriere: Cum se inverseaza functiile tastelor Fn si F3, F4, F5, etc
Download:
Autor: Anonim
Sursa (Link-ul oficial): Nu pot spune!
Propria parere: Nu l-am incercat!
Tutorialul:

La acest model de laptop Notebook-hp-pavilion-g6-1001sq tastele F au ca si functie default cele din combinatia lor cu tasta Fn. Ca si exemplu, la apsarea tastelor F2 si F3 ecranul laptop ului va lumina mai mult sau mai putin ori la apasarea tastei F5 de care eu unul am cea mai mare nevoie este atribuita functia de deschidere a browser-ului default.
Ca sa scapati de acest lucru si sa reveniti la functiile de baza a tastelor F, va trebui sa modificati doar o simpla optiune pe care marea majoritatea a laptop-urilor HP o au activa in BIOS.

Aceasta optiune se numeste Action Keys Mode.

Pentru a o dezactiva trebuie sa intrati in BIOS (pentru Notebook-hp-pavilion-g6-1001sq apasati tasta F10) si mergeti la System Configuration, unde veti gasii Action Keys Mode, pe care daca va veti pozitiona in apasa tasta Enter, veti avea posibilitatea de a o dezactiva.

Dupa dezactivarea acestei optiuni bara de taste F …. va si independenta fata de tasta Fn si va veti bucura de functionalitatea unei tastaturi normale ca de PC.

Re: Cum se inverseaza functiile tastelor Fn si F3, F4, F5, e

Este bun tutorialul,dar nu cred ca ar vrea cineva sa faca asta deoarece la unele laptop-uri nu ai butoane de luminiozitate la monitor si sunt foarte folositoare tastele F1,F2..etc. cu Fn.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Înapoi la “Tutoriale IT”