CERERE DNS SAMP

Numele Fondatorului: EaSy
Varsta Fondatorului: 16
IP-ul Serverului: 188.241.154.26:7777 (SE SCHIMBA CEVA LA SAiTU UNDE E HOSTAT SI NU POT SCHIMBA NUMELE LA SV IL SCHIMB CUM TERMINA SAITU)
DNS: gta.europacs.ro
Joc: Samp
ID Contact: butiicsului@yahoo.com&samp.cs23@yahoo.com
Average:
Mod : GF-RP
Sloturi: 200
Locatie Host: Nu stiu sigur
Firma la care este hostat: Telecomhost
VA ROG FRUMOS SAMI DATI O SANSA.NU AM NEVOIE DE AJUTOR AM SCRIPTER GM TOT
Ultima oară modificat Lun Apr 28, 2014 6:09 pm de către EaSy, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: CERERE DNS SAMP

De unde stii tu?
Poate cristi s-a razgandit...
Ar merge un server de samp.. + ca daca se va popula a promis ca va mari slot-urile..
Tu crezi ca nu ne-ar prinde bine un server de sa:mp cu +500 playeri online zilnic? Eu cred ca da ;)
Asta se numeste strategie de promovare.. Acceptam ce este in beneficiul nostru, ce ne ajuta...
:PRO: daca este cristi de acord cu servere samp.
Imagine

Pai daca ma primiti vor veni si membri noi si eu o sami pun admini/liderii sa fie cel putin 1-2 ore on pe forum +ca nu o sa am nevoie de nimic am scripter tot cemi tre si chiar var prinde bn un sv de samp
Scz de dublupost
Imagine

De unde stii tu?
Poate cristi s-a razgandit...
Ar merge un server de samp.. + ca daca se va popula a promis ca va mari slot-urile..
Tu crezi ca nu ne-ar prinde bine un server de sa:mp cu +500 playeri online zilnic? Eu cred ca da ;)
Asta se numeste strategie de promovare.. Acceptam ce este in beneficiul nostru, ce ne ajuta...
:PRO: daca este cristi de acord cu servere samp.
Atât. :PRO:
Imagine

:PRO: ar fi tare sa gazduim si un server de SA:MP,deoarece ar atrage multi membri in comunitate :P
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Încuiat

Înapoi la “Cerere DNS”