Propunere:Propunere creare server CS:GO precum si cu categoria de forum adecvat acestuia
Print-uri(daca este cazul):
De unde v-ati inspirat:de pe alta comunitate
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:va creste numarul userilor de pe forum, precum si serverul va fii populat
Descrierea propunerii:sa sa introduca (sau se creeze un svr de go de exemplu go.europacs.ro) ai fi interesat sa fiu fondator dar mai am nevoie de 2-3 fondatori, eu cred ca acest svr va fii populat deoarece majoritatea acum joaca go deoarece e un fel de COD, sau BF, arme mai frumoase, harti mai frumoase, astept parerea voastra
Re: Propunere CS:GO
#2Pro, mie mi se pare o dee buna, dar nu cred ca fondatorul cristi iti va da tie un server, ar trebui sa faci tu rost de el daca vrei sa fie la noi in comunitate.
Va ajuta la populare,dar nu cred ca te va pune fondator.| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
Va ajuta la populare. Dar va fi facuta o alta categorie pentru servere cs:go sau cum ? Ca eu asa ma gandeam...

va ajuta la populareFost Designer EuropaCs.ro
1.Y!M: yo_aka2000@yahoo.com
2.Skype: Le.noru
3.Pm pe Forum:Faraon
4.Pe Servar: Nick-> Faraonu 
----------------------------------------------------------

Voturile mele pe Cs. astea noi, Voturi: 16817 16831 16841 16853 16866 16874 16893 16915
cred ca va ajuta,nu stiu,eu zic sa incercam 
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
. Daca nu are cine sa intretina serverul crezi ca ne va ajuta cu ceva ? Vei veni tu cu euro sa intretii si altele ? Eu zic ca nu , nu cred ca ai fi de acord tu .