Numele Pluginului : radio , un deathrun duel, si un meniu de vip daca se poate
Modul: dr
Descriere:
1.vreau un radio pe server (cand scri /radio sati apara ceva unde selectezi ce post vrei, si cand scri /stopradio sa se opreasca automat)
2. Vreau un plugin de duel pentru deathrun, ( cand esti ultimul ct ,sati apara un mesaj "Vrei sa te duelezi cu teroristul? Da Nu" ,daca dai "Da" sa apara un meniu cu armele : AWP, cutite ,M4..., ruleta ruseasca, deagle etc.. si sati dea pe chat niste mesaje "pana la sfarsitul duelului mai sunt x secunde", "Duelul incepe in x secunde" , "Duelul a iceput, x contra lui y" , "Trageti strict cate un glont pe rand")
3.Vreau un meniu pentru vip care sa contina: Deagle , cutit mai bun, Night Vision, invizibilitate pentru 10 secunde, speed, graviti, gold( deagle sa coste 150$, cutitul sa coste 100$, night vision sa coste 100$, invizibilitatea sa o poti lua doar o data pe runda si sa coste 1000 si sa fie pentru 10 sec., speed de 300 sa coste 50$, graviti de 200 sa coste 50$, gold sa coste 150 $)
Sau faceti ceva mai usor dar sa semene cu pluginurile astea.
Re: [ pcerere pluginus]
Nu mai ai server in comunitate. In concluzie,nu mai ai nevoie de acest plugin.| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |