Reclamatie aDn^ScHwEppes.

Numele tau in Joc: ^__^`ThE^FaNaTi|K`^__^
Numele Adminului reclamat: aDn^ScHwEppes.
Data si ora: astazi, in jurul orei 19:40
Harta zm_dust2
Motivul reclamatie: Mi-a dat ban 200 min din cauza ca le spuneam playerilor ca VIP-ul este pina la ora 22.
Dovada: http://postimg.org/image/ki5le1j2l/
http://postimg.org/image/lh5cp4vtr/
P.S. aDn^ScHwEppes. eu nu vreiam sa-ti fac reclamatie, dar m-am suparat fiindca mi-ai dat ban in timpul cind este VIP free si sansa asta o am doar 1 data intr-o luna :( :(
ಠ_ಠ Ծ‸Ծ

Re: Reclamatie aDn^ScHwEppes.

Nu eu ti-am dat ban, ci green.stain pentru ca ai folosit JETPACK la modul Nemesis !

PPPFFFFF :)) :-j :-j Bai tu vezi despre ce am facut reclamatia ??? Nu era acolo nIci un mod nemessis, mi-a dat ban fiinda ziceam playerilor ca VIP-ul este pina la ora 22.
ಠ_ಠ Ծ‸Ծ

Stati ,stati ca aDn nici nu are acces la ban poate tia dat ban Green . Asa ca Green ,daca tu i-ai dat ban vino si comenteaza...Si unde e interzis ca playerii n-are voie sa spuna : "Vip Free pana la 22:00 ?"
Imagine

Cod: Selectaţi tot

L 10/25/2014 - 19:42:52: [admincmd.amxx] Ban: "green.stain<96><STEAM_ID_LAN><>" ban and kick "^__^`ThE^FaNaTi|K`^__^<132><STEAM_0:0:1582729313><>" (minutes "200") (reason "floodezi.sv")
L 10/25/2014 - 19:44:00: [admincmd.amxx] Ban: "green.stain<96><STEAM_ID_LAN><>" ban and kick "alinbantea<39><STEAM_0:0:874899201><>" (minutes "300") (reason "spargi.lm")
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!

Cristi dar mia mi-a dat ban 200 de minute, acolo la dovada am pus asta.
Edit1: Daca mi-a dat ban green inseamna ca am gresit eu, mie nu mi-a aratat cine mia dat ban, in conola scria kicked banned for 200 min.
ಠ_ಠ Ծ‸Ծ
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”