Reclamatie SKULL

Numele tau in Joc:AsaSinU
Numele Adminului reclamat:SKULL
Data si ora:03-11-2014 16:40
Harta:zm_snowbase
Motivul reclamatie:nu stie sa faca snapshot si unde se salveaza....asa admini :/ :((
si sa nu uitam de limbajul lui fata de Ghearaa din trecut ...el nu merita admin
Dovada:http://s30.postimg.org/s28sg8j01/zm_sno ... zp0000.png
Imagine
Nume Anterioare: AnAcKiNNN , #RedX , AsaSinU.

Re: Reclamatie SKULL

AsaSinule ce a fost cu gheara a fost în trecut și nu mai are nici o legătură cu prezentul
Și în legătură cu screenshoot am întrebat unde îl pot gasi
Nu judeca să nu fii judecat
Doar CrYysTy sau Johnny are ultima vorba

Mulțumesc pentru timpul acordat

Skull ,daca vrei sa faci snapshot sau screenshot ,scrie in consola <--- alea doua care ti-am zis . Iar daca vrei sa gasesti snapshoturile le cauti in cs-ul tau --->cstrike---> si cauti mapa zm_ice_attack2 (exemplu) . Si de ce sunteti voi asa de rautaciosi ?? poate el o sa invete din greselii . Nu te doare mana sa-i spui cum se da vote , snapshot ,ca poate el nu o fost in viata lui admin pe alt server . Eu cand vad un admin ,care nu stie cum se da vote , ban , kick...eu il ajut cu mare placere si nu sunt asa de rea sa-i fac imediat reclamatie cum faceti voi... Voi in`loc sa fiti uniti...voi va faceti reclamatii intre voi . Noi ar trebui sa fim ca o familie sa ne ajutam la bine si la rau .
Imagine

:CONTRA: Doar pentru ca nu a stiut cum se face snapshot sta nu inseamna ca nu trebuie sa aiba admin, eu i-am spus cum si eu cred ca acum stie cum se facE.
ಠ_ಠ Ծ‸Ծ

Reclamaţie Respinsă. Lăsati ura asta de 2 bani si vedeti-vă de adminul vostru stie să facă ss. nu e aşa mare greutate să scri snapshot in consolă.
Imagine
Imagine
Y!M : yvascu_yonut96
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”