Re: Pareri !!!

nush ce sa zic in primele 2 ture zici ca ar avea Silent dar e interesant faza cu hs Prin Perete in rest in celelalte ture zici ar fi un player normall
Voturile mele : 14210; 14233 ; 14253 ; 14266 ; 14276 ; 14304 ; 14311 ; 14329 ;14345

r3z esti pe langa adminat unde vezi tu silent? sti ce e ala silent macar? in fine sa trecem la subiect in prima faza am crezut ca e wall dar dupa ce m-am uitat mai atent mi-am dat seama ca nu e nimic din 2 motive 1:demo e facut de chiar de playeru suspect deci normal ar trebuii sa se vada dac foloseste vre-un cod 2: ce probabil te-a pacalit si pe tine sound e felu in care joaca la sunet sunt 3 faze in care si eu am crezut ca are wall prima faza cu fr33dom cand sta la panda si el iese direct la el 2: tot cu fr33dom baza la ts cand trage prin perete si i-l face iar 3: faza de sfarsit cu alexey tot in baza ts el deja pune tinta unde urma sa iasa alexey explicatii: la prima faza cu fr33dom se aude ca trage dar nu din partea acea dar na se poate sa fi avut bulan 2: faza cu fr33dom la perete baza ts se aude clar ca trage si i-l face pe acel fabby 3: e faza grea pentru ca doctoru a pus tinta in locu unde urma sa iasa alexey e greu oricum GG Sound iar pentru ceilalti admini care erau on yulli ala primeste gag dupa da retry dar nu se oboseste nici unu sa-i dea ban pentru retry
Imagine
Imagine

Nici vorba de wall :) . Mai pe explicit , ce a spus virus, mai pe scurt , experienta .

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

Nici vorba de wall :) . Mai pe explicit , ce a spus virus, mai pe scurt , experienta .
http://www.girlshare.ro/34296477.6 acelasi player dar alt demo....nici vorba de "experienta" daca te uiti la demo-ul facut de mine
Te bate cs-ul ! Mai bine taci , te rog . Ca ma doare capu cand va citesc , ce va debiteaza mintea aia a unora , care cred ca stiu , dar e pielea p!

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

demo 1.
Pana la faza cu Alexey din baza (care poate fi doar bulan sau, ca in multe alte locuri de pe alte harti, locul in care se perinda lumea sa faca switch de la un X la altu, un loc bun sa astepti cateva secunde ) .
La prima faza, cea cu Tzuica si Fr33dom, se aud clar 2 perechi de pasi desi doar unul iese de dupa => celalalt s-a oprit (deci, te uiti dupa el, iesi tragand in puncte cheie [doctoru moare])
La faza 2, cu fr33dom, daca e sa te uiti la partenerul tau de langa, unde se uita/trage , si in casti auzi ca din fata ta se trage, daca esti intreg la cap te gandesti sa tragi intr-un loc unde se campeaza (in cazul asta, in "scorbura" aia din perete [stii unde sa tragi -> hs, simplu])
La faza 3, cea cu Alexey, da, e putin dubioasa, dar atat. [PS@ prostia pe care o fac majoritatea adminilor e ca, nu se axeaza pe o medie a fazelor dubioase / normale, daca e sa fie O SINGURA faza iesita din comun, trebuie, si, trebuie sa fie ceva la mijloc]
La faza 4, cu S3c, se aude clar de unde trage secu.
Restul fazelor, chiar nu sunt deloc iesite din comun.
Sugestii: Incercati sa va amintiti/memorati punctele unde stau pandarii de obicei, fiindca acolo se va trage de regula direct, fara sa vezi pe cineva, sau locurile unde "traficul e intens".
Ca o paranteza, cand i-am dat contra unuia, in cererea de admin pe motiv ca "NU stie sa joace cs, si eventual tine arma invers cand merge, ati sarit cu gura pe mine ca asta nu-i motiv". Acu` nu ca vreau sa-i dau un sut in oua lui Sound, dar am spus-o si probabil am sa o repet: "Jocul slab al adminilor duce la confuzii in luarea deciziilor".

demo2.
am vazut 2 killuri acolo si unu care avea picioarele rupte pe casa, deasupra doctorului.
Faza 1. ala de pe acoperis, din moment ce ai tinta pe el, esti pe punctul de a trage, si in acelasi timp primesti un flash, continui sa tragi acolo, unde l-ai vazut, chiar daca vezi doar flash.
Faza 2. ala de tropaie pe sus, e clar cu omuletul ala
Faza 3. killul din baza de la CT, nu cred ca isi are rostul in comentarii.
Imagine

Cerere Admin R3z:
Argumentare Sour^^Cherry :CONTRA: "Argumentare: Singurul motiv e ca, tu joci destul de slab, sub medie. Si acu` probabil toti imi sariti in cap ca : "Asta nu-i motiv". Dar, din moment ce jocul tau e slabut, nu pot avea increderea ca tu ai sa faci diferenta intre skill si silent aim dim moment ce nu cred ca tu cunosti (ingame) mecanismul recoil-ului si a spread-ului."
Sugestii Cre@tz@: Mara ce vrei sa zici mai exact? Nici eu nu joc spectaculos absolut deloc, dar din cate imi aduc aminte stiu mai multe coduri decat cei experimentati. Mai si ganditi inainte de a face o afirmatie care va depaseste.

R3z, cand toti dezbateam wallu, tu vezi silent .... Faza cea mai "dubioasa", cea cu Alexey, tie ti se pare a fi a unui player obisnuit . In schimb, ti se pare iesit din comun un HS prin zid. Bravo mami !
Imagine

demo2.
am vazut 2 killuri acolo si unu care avea picioarele rupte pe casa, deasupra doctorului.
Faza 1. ala de pe acoperis, din moment ce ai tinta pe el, esti pe punctul de a trage, si in acelasi timp primesti un flash, continui sa tragi acolo, unde l-ai vazut, chiar daca vezi doar flash.
Faza 2. ala de tropaie pe sus, e clar cu omuletul ala
Faza 3. killul din baza de la CT, nu cred ca isi are rostul in comentarii.
dar daca te uiti atent lasand faptul ca il urmareste pe cel de sus, cand ajunge la geam se vede clar cum ii sare tinta pe cel de jos
Mult zgomot pentru nimic!

:WARN: kid.mara pentru 2xpost.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Discutii”