[Cerere Slot] Tango6

Nume real: Radu
Nume in joc: Tango6
Varsta: fac 18 in 25
Email: tango.radu@yahoo.com
Ore jucate: 14 -> http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search
Voturi: 14571
Steam (ON/OFF): ON
De unde ai aflat de server?: de pe freakz
Ai citit regulamentul?: Cel al site-ului l-am citit, dar la regulamentul server-ului imi scrie"Subiectul specificat nu există."
Orele în care ești dispus sa stai pe server: Cum imi permite timpul
De cât timp joci pe server: cred ca mai mult de 2 ani
Motivul pentru care vrei Slot: Nu vreau sa joace alte persoane cu nickul meu
Imagine

Re: [Cerere Slot] Tango6

Nume Admin/VIP: Danny
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Nu ai activitate,iar faza cu regulamentul...hmm,nu stiu ce sa zic...Ai mai fost admin,stii cu ce se mananca forumul nostru...Nu te cred.
Sugestii: -
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Nume Admin/VIP: Danny
Argumentare: Nu ai activitate,iar faza cu regulamentul...hmm,nu stiu ce sa zic...Ai mai fost admin,stii cu ce se mananca forumul nostru...Nu te cred.
Sugestii: -

Nu vad ce activitate vrei cand cerintele spun clar minim 10 ore jucate pe server.Ce vrei acum sa fac 200 si dupa sa fac cererea ?
E un amarat de slot , daca era admin mai ziceam . Plus ca sunt steam ON , ar trebuii sa am un avantaj...nu mai zic de faptul ca joc pe server de cand era csneamt...
Imagine

Nume Admin/VIP:caNnab1s
Parere: :CONTRA: :CONTRA: :CONTRA:
Argumentare: du-te ba cu slotul tau..injuri de mama focului si mai vrei slot?In plus cica ai m-ai fost admin aici dar nici macar regulamentul nu l-ai citit.
Sugestii:lasa-te ;)

Edit:cum naiba sa nu fie treaba mea ? =)))).Adc poti sa ma injuri si eu sa iti dau Pro ? Bravo esti tare.
Ultima oară modificat Mie Ian 14, 2015 7:34 pm de către .caNnab1s., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Nume Admin/VIP:caNnab1s
Parere: :CONTRA: :CONTRA: :CONTRA:
Argumentare: du-te ba cu slotul tau..injuri de mama focului si mai vrei slot?In plus cica ai m-ai fost admin aici dar nici macar regulamentul nu l-ai citit.
Sugestii:lasa-te ;)

esti destept , ce sa zic...daca nu merge siteul cum imi propui sa citesc regulamentul ? http://postimg.org/image/cquf2eelr/
Cat despre limbaj nu cred ca e treaba ta , atata timp cat suport consecintele . RESPECT TOATE CERINTELE PENTRU SLOT
Imagine

Nume Admin/VIP: Cr3@tz@
Argumentare: Nu ai cele 2 ore obligatorii pe zi. Si regulamentul merge citit slava Domnului. forum/viewtopic.php?f=61&p=178748#p178748 . Uite ca am facut eu efortul pentru tine sa caut regulamentul unde trebuie.
Sugestii: Nu mai comenta fiecare parere ca nu te ajuta la nimic, ba din contra e posibil sa-ti pui toti adminii in cap si sa nu mai vezi slot nici la anul.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”