Numele tau in Joc: [VEST] ZuZu !!
Numele Adminului reclamat: Bad Boy
Data si ora: azi
Harta: Zm_ice_attack3
Motivul reclamatie: A pus la vot urmatoarea intrebare: "Ce fete va plac? 1.Blonde 2.Roscate 3.Brunete
Dovada: http://oi60.tinypic.com/263ypox.jpg
Re: Bad Boy
Asa e am fost si eu on... Dar am avut niste probleme cu limbajul unor playeri.. Daca nu ma credeti uitativa in lista de ban-uri ..Avertisment!!!
Ultima oară modificat Mar Ian 27, 2015 12:38 am de către barney, modificat 1 dată în total.
#3Asta e o regula de cuvant cenzurat.
Cand am luat admin pe acest server , stiind ca n-am voie sa pun astfel de intrebari , puneam aproape la fiecare 10 minute in primele zile , acum cateva luni.
Nu inteleg de ce a pus fondatorul aceasta regula inutila. Doar ca sa fie in motiv pentru a degrada un admin?
Daca esti(sunteti) sau nu de acord cu mine , lasa un reply.
Degeaba propun sa se scoata unele reguli deoarece Cristian tot cu fixurile lui ramane , chiar daca sunt sau nu bune si corecte.
.
Toti adminii sa primeasca REMOVE
.
Avertisment.
Cand am luat admin pe acest server , stiind ca n-am voie sa pun astfel de intrebari , puneam aproape la fiecare 10 minute in primele zile , acum cateva luni.
Nu inteleg de ce a pus fondatorul aceasta regula inutila. Doar ca sa fie in motiv pentru a degrada un admin?
Daca esti(sunteti) sau nu de acord cu mine , lasa un reply.
Degeaba propun sa se scoata unele reguli deoarece Cristian tot cu fixurile lui ramane , chiar daca sunt sau nu bune si corecte.
.Toti adminii sa primeasca REMOVE
Avertisment.
Viata e un joc de rahat , dar macar are grafica buna
Ce bun e rahatul. Mancati si voi .
#4Imi pare rau ca am dat votul ala , nu stiam ca nu este voie , nu o sa mai dau voturi dastea. Dar pe alte sv am vazut ca este permisa regula asta
#5Imi pare rau pentru vot , nu stiam ca nu este voie , n-o sa mai dau voturi dastea. Dar pe alte sv regula asta este permisa
#6Imi pare rau ca am dat votul ala , nu stiam ca nu este voie , nu o sa mai dau voturi dastea. Dar pe alte sv am vazut ca este permisa regula asta
3xpost.Opreste-te din postat si foloseste butonul edit + citeste regulamentul forumului.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
#83 Reclamatii.
Reclamatii acceptata.
Ai primit suspend la admin pana pe 10.02.2015
Reclamatii acceptata.
Ai primit suspend la admin pana pe 10.02.2015
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!