Reclamatie Lexus

Numele tau in Joc: ObraJor !
Numele Adminului reclamat: Lexus
Data si ora: de azi
Harta: zm_foda
Motivul reclamatie: Schimba numele si dupa inloc sa ii dea kick ii da ban ???? o_O :-?? :-o
Dovada: http://i.imgur.com/y4sg44o.png

EDIT: Ce limbaj am ma eu ?? Te am intrebat daca esti cu capu ca iai dat aluia ,, ban permanent '' si tot habar nu ai de admin .... Vino pe pamant si se vede clar la ce limbaj ai tu si cand incerci sa fi ,, calm '' ... Si in plus pe mine nu ma intereseaza de alti asta e ai gresit suporta nu mai veni cu scuze ... !!
Ultima oară modificat Mar Mar 17, 2015 4:26 pm de către ObraJor, modificat 1 dată în total.
Imagine

Voturi : 13207,13238,13271,13292,13306,13320,13343,13422,13436,13462,13474,13498,13520,13534,13554,13592,13724,13737,14228

Tot ce ai construit o viata
Poti sa darami intr-o clipa .

Re: Reclamatie Lexus

Poi sa incep asa. In regulament scrie clar ca cine face reclama are ban/destroy/exterminate etc , eu i-am schimbat numele de vro 2 ori am vz ca nu ii se schimba , si ce rost mai avea sa ii dau kick ca tot cu numele ala intra. Data viitoare ai grija la limbaju tau de paleta si vezi-ti tu de treburile tale, ca eu nu am venit aici sa imi bat joc de voi ori ceva de genu , eu respect regulamentul nu vorbele spuse de toti rahati care se cred mari si tari.... Ai noroc ca nu ai primit si tu ca si prietenu tau pt limbaju ala..sa iti intre bine in cap , si data viitoare sa te gandesti de 2 ori cand vrei sa faci o reclamatie
EDIT: Nu se schimba numele cu totu ca el era viu
EDIT2: Daca habar nu aveam de admin acuma nu avea ban. Si din cate vad prostia nu are limite la tine , si mai incet cu bataia asta de joc si jignirile la adresa mea ca poate o sa primesti si tu cva pt asta

:CONTRA: La playerul asta iam schimbat si eu nikul dar tot intra cu numele ala asa ca binea ai facut LeXuS bravo asa te vreau Dau si eu :PRO: deoarece iam schimbat numele azi si intra pe numele zm.europacs.ro si nu mai a intrat pe ala care facea reclama asa ca trebuia sa-i da-i kick nu ban. Daca vroiai sa-i dai ban nu trebuia sa-i schimbi nikul inainte i dadeai direct ban da asa cum ai facut tu nu se procedeaza
Ultima oară modificat Mie Mar 18, 2015 2:14 pm de către #MasteR, modificat 1 dată în total.

:PRO: Dacă ai schimbat numele , de ce i-ai dat ban ? Ban se da atunci când face bind cu acea reclama și urla pe chat sa intre alții pe svr lui .Fii mai atent

EDIT: Din cate vazui azi,te descurci cat de cat,acum esti la inceput si trb sa mai inveti,vezi ce faci cu gradul ;) :CONTRA:
Ultima oară modificat Mie Mar 18, 2015 11:14 pm de către DarkAngel2, modificat de 2 ori în total.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

Infine, nu am stiut faza aia , doar acum cva timp mi-a spus groparu P.S: sunt nou in staff
Ultima oară modificat Mie Mar 18, 2015 11:24 pm de către LeXuS, modificat 1 dată în total.

:PRO: 1. Ii schimbi numele 2.Ii dai kick... Ce este asa greu??
Numele se va schimba cand se va reconecta pe server
Imagine
Imagine

Ahouu baietii , nu va mai impanati atata , el daca e la inceput de unde sa stie faza cu banu si cu kicku , plus de asta eu vad ca se descurca , Deci :CONTRA: , stai calm lexus ca pe aceasta comunitate sunt copii care vor raul unul la altul, sunt care is asa plini de ei in cat se iau de tine si pt cea mai mica greseala , ai grija mare ce faci si cu cine te imprietenesti
Cel care este stăpânul minţii sale este stăpânul Universului.

Voturi : 11998-12050-12145-12200-12256-12346

Va astept pe Zm.Europacs.Ro

Uneori trebuie sa pierzi ca sa poti castiga ! ;)

Si totusi intrebarea ramane: Ai scos banul ala permanent? :-? :-w

Edit: Daca este scos :CONTRA: ,e la inceput..Sper ca te-am scolit bine, sa nu ma faci de ras.
Da , este scos :D
Ultima oară modificat Joi Mar 19, 2015 10:56 pm de către VincenT, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”