[Cerere] Marire grad xXAndyXx

Nume real: Andrei
Numele in joc: xXAndyXx
Gradul pe care il detineti: Co-Administrator
Gradul pe care il doresti: Administrator
Email: ghile_andrei@yahoo.ro
Motivul pentru care vrei marire de grad: Doresc a ajung cat mai sus ca sa pot avea acces la mai multe comenzi ca sa pot avea grija mai mult de server, doresc sa mentin pacea si respectul pe care il au jucatorii pentru server sa nu se creada ca aici pot face orice. Nu! Zm2.EuropaCs.Ro este un server facut ca sa fie respectat nu badjocorit prin incalcarea regulilor sau printr-un limbaj vulgar sau nume prostesti. Eu doresc sa mentin acest respect cat voi putea si voi ajuta si forumul in acelasi timp.
P.S.: Doresc ca verdictul final sa fie dat de CrYyStI nu de altii. Si daca se observa greseli t/c -ul va fii dat tot de CrYyStI, deoarece eu am facut aceasta cerere si am dreptul sa decid cine imi poate da verdictul final. Normal ca CrYyStI nu are nevoie de aprobarea mea, dar asta este pentru ceilalti "fondatori" carora nu le permit sa dea t/c sau un vredict final.
Va multumesc!
Ultima oară modificat Joi Iun 25, 2015 2:57 pm de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Cerere] xXAndyXx

Dragul meu,eu il ajut pe Cristi si el e de acord cam cu 99% din deciziile mele,deci nu ai ce imi comenta mie ... Crezi ca e prima data cand fac asta?
Cred ca nu ma cunosti,si daca eu consider ca e aiurea cererea sau din alte motive merita tc,atunci ii dau tc...Stai linistit ca tu aici nu vei mai fi prea mult admin ca vad ca faci multe figuri...
Contra,pentru ca nu stii admina (o sa vezi de ce in reclamatia pe care o vei avea imediat).
Si mie sa nu imi mai trimiti vreun PM NICIODATA...E clar?
Deci ce consider ca e de inchis,voi inchide ... Chiar si cererea asta ... Dar nu e necesar,ca vreau sa arat tuturor ce admin bun esti.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Re: [Cerere] xXAndyXx

Danny, aici nu ii vorba ca nu o inchizi ca sa le arati tuturor ce admin bun is, pentru ca sunt unul bun, ci este vorba ca nu ai un motiv pentru care sa o inchizi, macar recunoaste.
Imagine

Re: [Cerere] Marire grad xXAndyXx

Ce placere imi face ca dau tc aici.
Nici nu stii ... Apropo,astept sa imi faci iar reclamatie ca am dat eu tc ... Pwp
T/C.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Cerere Marire Grad”