Nume real: Andrei
Numele in joc: xXAndyXx
Gradul pe care il detineti: Co-Administrator
Gradul pe care il doresti: Administrator
Email: ghile_andrei@yahoo.ro
Motivul pentru care vrei marire de grad: Doresc a ajung cat mai sus ca sa pot avea acces la mai multe comenzi ca sa pot avea grija mai mult de server, doresc sa mentin pacea si respectul pe care il au jucatorii pentru server sa nu se creada ca aici pot face orice. Nu! Zm2.EuropaCs.Ro este un server facut ca sa fie respectat nu badjocorit prin incalcarea regulilor sau printr-un limbaj vulgar sau nume prostesti. Eu doresc sa mentin acest respect cat voi putea si voi ajuta si forumul in acelasi timp.
P.S.: Doresc ca verdictul final sa fie dat de CrYyStI nu de altii. Si daca se observa greseli t/c -ul va fii dat tot de CrYyStI, deoarece eu am facut aceasta cerere si am dreptul sa decid cine imi poate da verdictul final. Normal ca CrYyStI nu are nevoie de aprobarea mea, dar asta este pentru ceilalti "fondatori" carora nu le permit sa dea t/c sau un vredict final.
Va multumesc!
[Cerere] Marire grad xXAndyXx
Ultima oară modificat Joi Iun 25, 2015 2:57 pm de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.

esti activ si meriti nu mai baga toate prostiile in seama bafta si nu te mai lua cu danny ca nu ai ce sa i faci de asta si profita atat