[Cerere Admin] xXAndyXx

Nume real: Andrei
Numele in joc: xXAndyXx
Varsta: 15
Primele 6 cifre din CNP: 199102
Email: ghile_andrei@yahoo.ro
Ore jucate: http://www.gametracker.com/player/xXAnd ... 102:27015/
Voturi: 7731 7742 7750 7759 7767 7782 8474 8492 8617 8640 8683
Gradul Dorit: Gradul care l-am avut inainte. Co - Administrator. Daca nu se poate, atunci helper.
Steam (ON/OFF): OFF
De unde ai aflat de server?: De la un prieten.
Ești în stare sa ții redirecte?: Da.
Ai citit regulamentul?: Ca admin, nu si iar nu.
Orele în care ești dispus sa stai pe server: 20:00 - 23:00 in timpul scolii si 18:00 - pana mi se face somn, aproximativ 02:00 in timpul vacantelor si in weekend daca nu am altceva de facut. Doar daca nu intervine ceva.
De cât timp joci pe server: Aproximativ 5 luni.
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: Nu. Dar daca este nevoie atunci cred ca da.
Motivul pentru care vrei Admin: Vreau ca regulile sa nu mai fie incalcate, sa nu se mai puna lm si sa nu se mai foloseasca jetpack la nemesiss, sa se foloseasca un limbaj decent, sa nu se mai stea pe mapa si jucatorii sa nu mai faca retry cand sunt zombie.
Ultima oară modificat Lun Aug 10, 2015 4:15 pm de către Sardonyx, modificat de 9 ori în total.
Imagine

Re: [Cerere Admin] xXAndyXx

:PRO: Îndeplinești cerințele și după părerea mea ai merita gradul de Co-Administrator. Oricum baftă!
Edit: du-te tu mă înțeleptule :)) . Andy cunoaște regulamentul si amx așa că ar merita gradul înnapoi! Și atâta timp cât are cele 20 de ore care e problema?
Băi D!@BLO pe bune că nu te înțeleg. Dacă omu are totale cele necesare pentru admin ce tot cauți "nod în papură"? Și dacă sv e tot Off tu cam câtă activitate ai vrea să aibă? Pe bune, chiar sunt curios. :)
Ultima oară modificat Vin Iul 24, 2015 9:45 pm de către VadSunete, modificat de 2 ori în total.
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi……trage si impinge.

:CONTRA: bai baiatule activitate nu ai nici 2 ore pe zi : :-j :-? baga activitate + ca se incepe de la helper sa vedeti ca asa va zice si (Dany)

Edit: sa vede ca toata ziua ai 70 minute on ieri X( :-w

Edit 2: hai sa fie :PRO: dar sa faci activitate cand va fi on (*)

Edit3; :CONTRA: se vede ce activ esti ma :ymtongue:
Ultima oară modificat Dum Iul 26, 2015 10:01 pm de către Vonino, modificat de 4 ori în total.
Imagine
Hell.EuropaCs.Ro
Voturile mele :4462

:CONTRA: bai baiatule activitate nu ai nici 2 ore pe zi : :-j :-? baga activitate + ca se incepe de la helper sa vedeti ca asa va zice si (Dany)
Ca sa vede-ti cat de activ este rex pe zm2... =)) Hai sa te aduc la curent cu noutatile, serverul a fost off pana ieri, ieri am jucat aproape toata ziua, azi e din nou off. Iar Botzy, va zice ce vrea el, nu ce ai visat tu ca va zice =))
EDIT1: R@in in hell, sunt la bunici si nu am cum sa fac activitate... Dar si cand sunt acasa poti sa-i intrebi pe restul adminilor, joc pe server si 12 ore. Zuzu-le nu ma lua pe mine cu activitatea ca eu nu am gradul de admin si nici nu sunt acasa, dar tu..., tu ai si grad, dar totusi activitatea ta lasa de dorit... http://www.gametracker.com/player/%5BVE ... 102:27015/
Ultima oară modificat Mar Aug 11, 2015 7:48 am de către Sardonyx, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”