Reclamatie Canabis

Numele tau in Joc: Bad Boy
Numele Adminului reclamat: Canabis (e vip)
Data si ora: 16:30 :-? pe data de 16 octombrie
Harta: zm_dust2_final :-?
Motivul reclamatie: Facusem o glm cu el spunandui ca n-a mai mancat 7 zile ca sa-si ia vip si mi-a zis "marsh" putea sa dea direct kick daca il deranja , zic eu
Dovada:
Imagine
Edit: buna gluma canabis cu Dumnezeu e sus =))))))))))))))))) wtf??????? e doar un joc , e virtual , nimic nu e pe bune , joci de distractie :)))))) si dc sa se razbune Dumnezeu pe mine? ca sunt in virtual si joc cs?
Ultima oară modificat Vin Oct 16, 2015 5:38 pm de către .Bad Boy., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Re: Reclamatie Canabis

Ca si in cazul lui Nightcore.Mix. Esti un provocator din ce se vede in poza ta. Asa ca stai cuminte in banca ta, sa nu ai tu probleme mai grave. Cel mai bine sa-ti vezi de jocul tau, ca nu pari mai destept fata de altul. Cristi, e decizia ta acum daca o sa le iei VIP ul s-au nu. La fel, nu dau nici :PRO: si nici :CONTRA: ....Nu tin cu nimeni. Dar tu d-nul Bad Boy. Tu tot injurii pe server...si tot noi suntem cei vinovati ca are cineva cu tine? Pai, de ce are lumea ceva cu tine? Pentru ca, esti un scandalagiu, care nu-si vede de treaba lui. Dar poate lui Canabis, nu ti-a acceptat gluma pe care ai facut-o. Fa glume, cu cine iti permite, nu ca altii, care nu iti permite sa faci glume pe seama lui.
Imagine

Faci glume cu cine iti permite.Tu ai venit aici(pe comunitate),doar ca sa provoci raca intre noi.
Nu vreau sa par eu domnu' credincios,dar,Dumnezeu e sus.Vei avea mult de suferit in viata tu.
Imagine
Imagine

:CONTRA: ba badboy tu doar de reclamatii fara rost esti in stare?
daca ai primi tu o reclamatie de genu cum te-ai simti ? :-w
Ultima oară modificat Vin Oct 16, 2015 5:37 pm de către VincenT, modificat 1 dată în total.
Motiv: Warn. Nu ai admin pe acest srv.
Activitatea Mea Pe ZmC.EuropaCs.Ro
Click Aici

:CONTRA: Bai copil orfan,nu te mai saturi de atatea glume tu chear vrei ban pe totate servarele.Las pe mine cand te-oi prinde ban direct. :-w :-w X(
ZmC.EuropaCs.Ro Voturi: 3288,3305,3314,3318,3328,3341

:CONTRA: Bai copil orfan,nu te mai saturi de atatea glume tu chear vrei ban pe totate servarele.Las pe mine cand te-oi prinde ban direct. :-w :-w X(
De ce te bagi ai cumva Admin aici? Si nu stim noi cumva?
Imagine

#MissisPresidenT<3 si F!lorin :WARN: pentru off-topic, voi acuma faceti chat aici :-j, vedeti ca aveti edit.

Si F!lorin BAN pentu acumularea a 3 warn-rui.

Serios acum. Faceti reclamatii la orice cuvant ?

Reclamatie respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”