Ba-i desteptule te-am dat kick ca sa nu mai vorbesti prin U@

Dar vin-o cu o dovada daca a vorbit mult prin say_team @ ( u@ ). Esti paleta de Admin, care n-are habar de el.

Mai bine lasa-ne pe noi, sa ne facem treaba, daca nu esti in stare sa adminizezi...Acum esti responsabil la tot ce faci pe server.
Cod: Selectaţi tot
CrYyStlI scrie: Deci vom stabili urmatoarele aici:
VIP-urile obtinute prin donatie nu au obligatia de a folosi comanda kick pentru a indeplini functia de admin.
Adminurile obtinute prin donatie, nu au obligatia de a isi indeplini in permanenta functia pe care o detine. Cu toate acestea, este direct raspunzator cu privire la actiunile luate (ban, kick, map) si nu este exclus de la obligatia de a avea lista de banuri la zi. Cu alte cuvinte, va putea fi admin doar cu gradul, insa in momentul in care vor actiona, vor fi raspunzatori de deciziile luate.
Tot ce faci pe server esti responsabil adica la ban, slay !!! Atat am avut de spus .
Edit:
Edit : paralelo dupa ce ca ai dat aceasi mapa vi tu la mine sa-mi spui ca sun paleta dute pe alt sv.Si lasa-ma tu pe mine inpace.Am martori pe mihay.
"Paralela" ? Vezi sa nu fi tu acela...Tu cam dai playeri afara si o sa fim ca server ul ZmX.EuropaCs.Ro...Ti-am mai spus lasa-ne inpace tu pe noi, ca deja esti un pericol public pentru server Zm.EuropaCs.Ro mai bine stai Admin pe serverul lui Ciprian si gata...nu stiu cum ai luat tu Admin acolo

Daca eram in locul lui Ciprian, nici nu iti dadeam Admin pe server ul meu

Mai bine nu faceti Cerere de Admin daca sunteti asa palete de oameni...E cea mai mare rusine, sa nu poti schimba un nick la unul si apoi sa-i dai kick? Aaaa, si cica din greseala la tine, pe cine crezi ca pacalesti paleta de om

Acum e decizia lui CrYyStlI .