Reclamatie.

Numele tau in Joc:Mihay.
Numele Adminului reclamat:Think Fresh
Data si ora:-
Harta:-
Motivul reclamatie:E paralela cu adminu. Nu stie sa dea vote,nu stie sa schimbe nume.Vb urat.
Dovada:
Aici cand Vb urat.
Si aici cand nu stie sa dea vote.Si m-ai schimba si mapa cand vrea ea.. EDIT: Ma vezi ca ai deviat de la subiect... Ce trb are adminu cu regulile?
Sunt mai multi care nu te vor pe server....
EDIT2: Pai daca tocmai asta e esentialu, daca nu stii comenzi dc sa mai fii in staff? Sa stai de forma?
Ultima oară modificat Lun Oct 26, 2015 7:39 pm de către Rudolf., modificat de 2 ori în total.
Mihay. Administrator Europacs Community.

Re: Reclamatie.

:)) Am scris din greseala nu mai stiu ce am vrut sa scriu exact , Si nu sunt paralela deloc chair ma descruc mai bine ca in prima a doua zi! ;) eu zic sa te uiti la tine care nu respectii regulamentul nici cu admini de fata si stai la nemesis in laser bine inteles ca nu al tau si a aluia sa ai motiv de a spune ca n-ai nicio vina . Groparul (Vicent) Stie despre ce e vorba pentru ca dupa ce ai iesit tu la o ora sa zic exact a intrat si i-am zis ce ai facut si sa vezi raspuns sub surprinderea ta am procedat corect ca ti-am dat kick! ;) Stiu ca ai ceva personal de cand ai aflat ca sunt admina cu mine da nici chiar in halul asta!
_+ Da See stiu clar pentru ce e :CONTRA: :)) ..Da las-o asa
N-am nimic cu nimeni de pe sv sa intre cine vrea sa vada ca imi fac cat pot si cum pot datoriia de admin si sa nu zic See ca iei playeri de o parte sa iti spuna ce s-a intamplat cu cearta intre mine si mihay oricum pentru mine nu a fost o cearta i-am dat o explicatiie ..Care adevarat trebuia sa o primeasca dar nu ma judeca fara sa stii cum a facut-o el .. cu gulma, prostia aia cu "A pl" Am vrut sa scriu altceva posibil ..Sau nu mai stiu
+ Repet inca odata sa ma fac inteleasa .. Sper nu am vrut sa am acel limbaj obscen a fost o greseala : Mi-a zis un coleg ca o sa fie nemesis sa ma pregatesc si am vrut sa zic : A ok . ! Si in loc de asta am gresit si imi asum vina am scris : A pl .. Am incurcat tastele dintr-o neatentie! .
Ultima oară modificat Mar Oct 27, 2015 1:21 pm de către Cr3m0-S0, modificat de 3 ori în total.
Think Fresh
Zm.europaCs.ro >.< Voturile mele sunt: 16799 ,16805, 17331,17453

Scuza-ma tocmai tu ai facut reclamatia asta mai mult pe baza reglumantului : 1 ) ca vorbesc urat >> Din regument
2 ) ca nu stiu sa schimb harta ! :)) Numele.. Etc! :)) mi se pare total aiurea!
Think Fresh
Zm.europaCs.ro >.< Voturile mele sunt: 16799 ,16805, 17331,17453

Scuza-ma tocmai tu ai facut reclamatia asta mai mult pe baza reglumantului : 1 ) ca vorbesc urat >> Din regument
2 ) ca nu stiu sa schimb harta ! :)) Numele.. Etc! :)) mi se pare total aiurea!
off: Cr3m0-S0 foloseste edit data viitoare, sa nu iei avertisment sau warn !
on: In legatura, cu acel cuvant poate o vrut sa scrie "Ok" nu stiu...Cr3mo fii mai atenta data viitoare, ca s-ar putea sa iei Remove de la Helper, daca mai faci genuri din astea L-). Eu sunt intre 50% :PRO: si 50% :CONTRA: . Eu zic ca merita un avertisment poate data viitoare face un lucru` mai bine. Acum CrYyStlI tu decizi daca ia Avertisment sau Remove ! . O seara placuta va doresc !

Edit: Cr3m0, nu am nimic cu nimeni, dar voiam sa stiu ce s-a intamplat atata tot..Daca tu crezi, ca am avut ceva cu tine, e problema ta, nu a mea. Si in legatura cu Adminul invata sa folosesti comenziile calumea, ca nu prea le stii. Si apropo sa sti...Mapa se schimba doar in ultimele 05:00 minute, nu se schimba cand vrei tu. Si ca sa dai un vot cu modurile, nu e atat de greu amx_vote "Ce mod doriti?" "Ce doriti?" Swarm Multi.
Imagine

:PRO:

Asa sunt pro pentru limbajul obsecen,nu cred ca este indicat ca un admin sa scoata asemenea perle... Si la faza cu mapa nu este obligatoriu ca adminul sa de-a la vot o anumita mapa. Regulamentul prevede doar ca mapa se scimba in ultimele 5 minute,si sa nu se repete mapa, de asta exista comanda /harti.
Imagine

:CONTRA:
NU A INJURAT PE NIMENI , a folosit doar o expresie .
Un Advertisment cred ca este destul , urmatoarea abatere sanctiune.
Imagine
Imagine

:)) mi se pare aberare totala e clar ca vorbea cu un alt player s-au admin sau ce era alt motiv nu ai avut decat pe chestiile astea . nici tu nu stii defapt ce faci , ce vrei
Ultima oară modificat Dum Noi 01, 2015 7:40 pm de către VincenT, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai posta daca nu ai admin. Data viitoare warn.

Imi aduc aminte ca a zis Cristi ca pune foarte mare accent pe limbaj.
Eu tind sa cred ca a fost o scapare si ca nu se va mai repeta.
:CONTRA:
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”