Reclamatie TimeShift

Numele tau in Joc: 7DayS_=]
Numele Adminului reclamat: TimeShift
Data si ora: 20:02 // Ma 1 Decembrie
Harta: zm_snow2
Motivul reclamatie: Da de 2 ori pe aceeasi mapa zm_snow2 Multi Infection si Swarm Mode si apoi...mai stau cateva minute si apoi ma da si pe mine Zombie..Apoi zice, ca cica din greseala...si cica a avut lag, dar nu cred lucrul asta .
Dovada:

Dovada 1 : Dovada 2 : Dovada 3 : Poate va intrebati, de ce am facut cu telefonul la "Dovada 1 si Dovada 2" Deoarece n-am crezut, ca o sa foloseasca M 9 "Admin Menu" Eu am crezut, ca o sa dea Swarm Mode sau Multi Infection, dar vad ca a continuat sa foloseasca Admin Menu de 3 adica si pe mine...
Imagine

Re: Reclamatie TimeShift

Nu as vrea sa ma bag, dar cum dovedesti ca au fost pe aceeasi mapa :-?
Ultima oară modificat Mar Dec 01, 2015 9:24 pm de către VincenT, modificat 1 dată în total.
Motiv: Ia stai tu in banca ta. Warn.
Imagine
Imagine
Nu exista fete virgine, exista doar fete care nu l-au intalnit pe PokeJr !!!

Da am dat Si swarm si multiple pe aceasi mapa .
Dar la interval de timp diferit , si Nu cred ca am abuzat , deoarece am voie sa execut cate 1 singura comanda pe harta
Nu am dat de 10 ori swarm si de 15 ori multiple sau ceva , pur si simplu am dat la interval de timp diferit , pentru ca era vip hour , iar runda se termina foarte rpd , adica tinea gen 2 , 3 sec si murea zm ul , mapa fiind mica , full lasere.

Si am dat si pe ea zm , pentru ca am folosit si infectarea , dar nu m-am uitat pe cine am apasat , am dat radom la intamplare.

Nu cred ca ii abuz daca am dat 1 singur mod , daca dadeam de 2 ori sau unul dupa altul mai ziceam.
Poate verifica Crysti in log uri daca este nevoie.

Cod: Selectaţi tot

Conform regulamentului :
- 13. Admini au voie sa transforme playeri sau alti admini doar odata pe mapa !, adminii care (se) transforma mai mult de o singura data pe mapa risca [Suspend 5-10 zile/Remove]
- 16. Adminii au voie sa foloseasca comanda de respawn doar o singura data per mapa [Suspendare 2-7 zile / -Grad]
Am folosit , 1 singur mod , de fiecare data la interval de timp diferit :|
Imagine
Imagine

:CONTRA:

Deci ai mare dreptate Antonia in legatura cu modurile,dar facand abstractie de la regulament in intervalele de timp cand este vip free putem sa dam ambele moduri (swarm/multiple),cum zice si Time,runda se termina prea rapid,un singur Zm vs 20 vip e destul de greu sa faca ceva acel zm.
Imagine

:T/C: :T/C:
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”