[Reclamatie] Hea!d

Numele tau in Joc: Mali
Numele Adminului reclamat: Hea!d
Data si ora: 02.12.2015 / 16:15
Harta: -
Motivul reclamatie: Ban fara motiv
Dovada:
Imagine
Cea mai mare plăcere e să găsesc omul care are gânduri asemănătoare cu ale mele.

Re: [Reclamatie] Hea!d

Nu e ma print facut ca mi-a dat ban?? nu se vede? a zis ca ma baneaza si mi-a dat kick and baned.... Ce dovada vrei?

Imagine
Cea mai mare plăcere e să găsesc omul care are gânduri asemănătoare cu ale mele.

:CONTRA:
E logic ca ai luat ban pe tema ca faci reclama.. La ce te asteptai?
Think Fresh
Zm.europaCs.ro >.< Voturile mele sunt: 16799 ,16805, 17331,17453

Da frate dar nu eram eu! Nu am slot si nu eram eu jur. Sa intre in log sa verifice ip sa vezi ca nu eram eu! eu doar pe serveru de zm intru ... altu nu mai stiu. restu serverelor pe care intru sunt de cs normal. Nu mi-as fi permis sa imi fac cont pe forum cu ani in urma si sa mai fac si reclama la alt server aici. Ma astept sa intelegeti ca nu eram eu!
Ultima oară modificat Mie Dec 02, 2015 11:39 pm de către BoGdY, modificat 1 dată în total.
Motiv: Ai butonul Edit. Data viitoare primesti Warn.

Nu avea de unde sa stie ca nu esti tu,sau cel care a facut reclama. De asta aveam cereri de slot.

Eu iti voi acorda o sansa la srv. Lasa pm cu ip-ul care ai fost banat. Dar daca se mai intampla asa ceva nici un admin nu este respunzator de persoanele care iti intra pe nume.
Imagine

:CONTRA: Hea!d o procedat corect. Faci reclama esti pedepsit cu Ban permanent si, eu iti dau o a-II-a sansa pe server, daca mai vad, ca faci reclama la alt server X sau tu sau altcineva pe nume esti banat. Toate cele bune.
Imagine

Nu avea de unde sa stie ca nu esti tu,sau cel care a facut reclama. De asta aveam cereri de slot.
:CONTRA: Cum a spus nu avea de unde sa stie cine a facit reclama
Imagine

Imagine

#.SKULL<< 23 Dec 2015 23:01>> Ghiaoreee , este patronul meu :p
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”