Cerere Admin

Nume real: Remus Gabriel
Numele in joc:[Bk]Maka
Varsta: 17
Primele 6 cifre din CNP:Nu am buletinul la indemana.Daca chiar este nevoie o sa corectez.
Email:remusgabriel49@yahoo.com
Ore jucate:cred ca am maxim 10 ore jucate, insa o sa fac cat mai multe din momentul de fata, o sa promit asta ca datorie de admin daca voi fi acceptat.
Voturi:Nu am inteles intrebarea, la srv?
Gradul Dorit:Minim Helper.
Steam (ON/OFF): OFF
De unde ai aflat de server?:De pe net primadata, insa stiam ca este unul dintre celel mai cautata servere de CS.
Ești în stare sa ții redirecte?:Da.
Ai citit regulamentul?: Din momentul de cand m-am apucat de acest joc, cs.
Orele în care ești dispus sa stai pe server: 8-12, 20-00, insa in weekend mai mult
De cât timp joci pe server:Am mai jucat cu multe nume, insa cu numele acesta 4 zile.
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?:
Motivul pentru care vrei Admin:Protejarea server-ului de hack-er care provoaca nervi la playerii si cauta alt server, vreau sa pun o imagine bune la acest server.

Re: Cerere Admin

Nume Admin/VIP:v!rus
Parere: :CONTRA:
Argumentare: nu indeplinesti conditiile in primu rand iar in al 2-lea rand si orele care le-ai facut le-ai facut stand spectator
Sugestii: revino cu o cerere dupa ce vei indeplini toate conditiile
Imagine
Imagine

Argumentare: nu indeplinesti conditiile in primu rand iar in al 2-lea rand si orele care le-ai facut le-ai facut stand spectator

Iti spun sincerc ca nu am decat 1 ora daca ca specator si iti mai spun sincer, nu te-am vazut nicidoata pe server cat timp am fost eu pe el.

Nume Admin/VIP: Rob3rt03
Argumentare: Nici macar nu ai citit regulamentul. Ore nu, activitate nu, voturi nu
Sugestii: revin-o cu o cerere dupa ce indeplinesti conditiile.

Nume Admin/VIP: Dn0
Argumentare: Trebuie minim 20 de ore, regulamentul nu l`ai citit, voturi nu ai. Regulamentul il gasesti aici: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=61&t=47922 , Iar pentru voturi, trebuie sa votezi serverul zilnic, vezi mai multe detalii aici : http://www.europacs.ro/forum/viewforum.php?f=66
Sugestii: Revino cu o cerere dupa ce indeplinesti conditiile ;)
Give a man a truth and he will think for a day. Give a man a reason and he will think for a lifetime!!! by Anonymous
Imagine
Imagine
Imagine

A spus tot suntt :CONTRA:
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”