[Cerere Manager Resurse] VincenT

Numele de pe forum: VincenT
Numele real: Razvan
Varsta: 23.
Email: alex_razvan20@yahoo.com
Vechime: Este si ceva vechime :)
Posturi: 2000+ fara spamm b-)
Categoria in care vrei sa fii Manager: Cam pe la toate,nu vreau sa fac spamm doar intr-o singura categorie.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Destul cat sa imi fac treaba.
De ce vrei acest grad?: Vreau ceva nou.
Imagine

Re: [Cerere Manager Resurse] VincenT

:CONTRA:
Desi indeplinesti conditiile, eu sunt de parere ca o vei da in bara ca si cu mg-ul. Daca nu te-ai descucat cu moderator global si l-ai pierdut nici dupa o luna nu cred ca o vei face cu managerul resurse. Tu lungesti o greseala mica facuta de un membru pana, ce pana, ca tu nu sti sa te opresti. O spus el ce o spus, dar o spus bine "aparat de jignit" :)) . Tu nu sti cand sa te opresti. Pe scurt nu te poti controla. Iar asta e un motiv bun pentru mine sa-ti dau contra. Lungesti faza cu "bipedu' " ca deja mi "acru" sa citesc ce "glume" scrii despre el si faza cu bipedu'. Te crezi superior fata de aia mai tineri ca tine, bachiar ai spus "imi place sa rad de cei mai prosti ca mine", minte la un adult de 20 si ceva de ani. Iti pui mintea cu toti copii ca sa zic asa si intotdeauna cauti motive de cearta. Dupa cum am spus, minte la un adult de 20 si ceva de ani.
Imagine
Ultima oară modificat Mar Ian 19, 2016 7:06 pm de către Sardonyx, modificat de 3 ori în total.
Imagine

Re: [Cerere Manager Resurse] VincenT

:PRO: meriti ai avut mg deci stii cum se folosesc accesele stii cum e sa ai un grad mare iar mr e un grad usor il meriti esti activ ai posturi deci bafta
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Manager Resurse”