[Propunere] Mix

Propunere: Concurs mix cs:go
Print-uri(daca este cazul):-
De unde v-ati inspirat: asa mi-a venit cum ma gandeam eu la clanu' meu si la
sectiunea pe care mi-o va face Cristi intr-o zi cu soare
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Nu stiu,eu zic sa incercam si sa aflam.
Descrierea propunerii: Propun ca in fiecare sambata sa se organizeze un
mix pe serverul de cs:go,daca tot avem server de go,de ce sa nu facem si concursuri,cu premii gen,sa se faca o sectiune,
in care sa fie trecute niste puncte pe care ficeare membru dintr-un clan,am uitat sa mentionez,ar trebui sa
va faceti o echipa ca sa puteti participa,asa,fiecare echipa sa primeasca un anumit nr de puncte,care sa fie impartit
la fiecare membru din echipa,iar cu acele puncte sa poata sa isi schimbe numele si altele,un fel de ePoints cum avem.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Re: [Propunere] Mix

:PRO: Pare o idee buna , sa vedem acum câți jucători o sa ia parte...
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

:PRO: Este o idee buna. Asa se mai populeaza si comunitatea. Dar totusi pentru un Premiu cu un nume schimbat nu stiu cati ar juca.
Ar fi mai bine sa se dea Vip pe alte servere din comunitate sau ceva.
Mie totusi imi place ideea. Eu as fi dispus sa joc.
Imagine
Imagine

:PRO: Ar fi o idee buna si sunt sigur ca se vor baga multi membrii.
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

:PRO: este o idee foarte buna deoarece vor veni mai multi membrii
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

CS:GO este frumos,insa nu toti si-l permit si nu toti il au. Iar cum am zis,nu este nimic sigur ca acest server de CS:GO va rezista mult,motivul il stie CrYyStI si e de ajuns.

Insa ideea este una foarte buna,doar ca aceste mix-uri sa se faca pe 1.6,toti il au,iar daca nu-l au,si-l pot lua gratuit. E foarte frumos sa se organizeze mix-uri de genul cu premii pe forum,va atrage multi membrii,cred. Iar daca nu avem deja destule,un grup pentru rang-ul "Castigator Competitii" cred ca ar fi foarte bine venit pentru castigatorii mix-urilor,bineinteles,tot cu puncte.

Problema acum este ca noi,administratorii, nu avem acces sa facem un mod ca la epoints,acel "mod" este de fapt un cod BB pe care il modifica CrYyStI din Panoul Administratorului,iar numai el are acces la acest lucru,ar trebui ca el sa organizeze toate evenimentele de genul,tot el sa actualizeze regulat aceste puncte si tot el sa detina serverul de mix si sa-l poata administra.

:PRO:

Sper ca si la celelalte propuneri,sa nu ramana doar scris si sa nu incercam si acest lucru.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

CS:GO este frumos,insa nu toti si-l permit si nu toti il au. Iar cum am zis,nu este nimic sigur ca acest server de CS:GO va rezista mult,motivul il stie CrYyStI si e de ajuns.

Insa ideea este una foarte buna,doar ca aceste mix-uri sa se faca pe 1.6,toti il au,iar daca nu-l au,si-l pot lua gratuit. E foarte frumos sa se organizeze mix-uri de genul cu premii pe forum,va atrage multi membrii,cred. Iar daca nu avem deja destule,un grup pentru rang-ul "Castigator Competitii" cred ca ar fi foarte bine venit pentru castigatorii mix-urilor,bineinteles,tot cu puncte.

Problema acum este ca noi,administratorii, nu avem acces sa facem un mod ca la epoints,acel "mod" este de fapt un cod BB pe care il modifica CrYyStI din Panoul Administratorului,iar numai el are acces la acest lucru,ar trebui ca el sa organizeze toate evenimentele de genul,tot el sa actualizeze regulat aceste puncte si tot el sa detina serverul de mix si sa-l poata administra.

:PRO:

Sper ca si la celelalte propuneri,sa nu ramana doar scris si sa nu incercam si acest lucru.
Nu mai am nimic de adaugat, decat idem :troll: Ideea este una nu buna, ci foarte buna. Vorba lui Adi, nu ar strica sa se faca pe servere de 1.6 . S-ar putea organiza pe Zm :-? , ramane de vazut ce parere are si CrYyStI despre propunerea asta. Eu sunt :PRO: , acuma ramane de vazut cand se va pune in aplicare si daca se va pune in aplicare.
Imagine

multi nu au cs go. nu vad rostul, daca se astrang 5 e bine.
contra.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”