[Cerere Moderator Global] ca[N]nab1s

Numele de pe forum: ca[N]nab1s
Numele real: Valentin.
Varsta: 18
Email:funny.boy0838
Vechime: 18 iul. 2014
Posturi:6000+
Gradul Actual:Detinator,moderator
Vechimea Gradului Actual: Pai din Ianuarie 2015 n-am pierdut accesele de moderare.Fie c-am avut moderator,mr,detinator. :)
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: N-am o medie exacta.Dar cred ca va fi indeajuns.
De ce vrei acest grad?: Pai sincer,vreau sa vad cum e.
Consider ca ar trebuii sa ne marim staff-ul ca sa avansam.
Imagine
Imagine

Re: [Cerere Moderator Global] ca[N]nab1s

Pai... Danny nu este de acord sa mai dam moderator global pentru ca nu stiu din ce motiv...
Daca noi respingem pe motivul ca sunt destui,oamenii renunta sau asteapta,iar in cel mai frecvent caz,renunta. Acum nu zic sa dam grad tuturor persoanelor care fac cerere,dar daca vrem sa ne marim,trebuie sa mai adaugam 1-2 moderatori globali si 3-5 manageri.
Putem face multe,numai vointa ne trebuie si idei bune.

Chiar daca sunt sigur ca nu vei fi acceptat,pentru ca nu totul depinde de mine si sincer,daca as fi stiut motivul,poate ziceam si eu ca sunt de ajuns. Insa daca vrem comunitate mai mare,trebuie staff mai mare. Daca stam cu gandul ca vin altii din urma si o sa ne ia gradul,chiar nu stiu cum mai rezista comunitatea ...

Gradul il meriti,doar ca nu vreau sa iau decizii peste un alt administrator.

:PRO: chiar daca nu va influenta cu nimic.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Re: [Cerere Moderator Global] ca[N]nab1s

:PRO: Respecti cerintele! Comunitatea se tot dezvolta , dar e nevoie si de marirea staff-ului 1-2 moderatori globali in + nu cred ca ar strica forumului. Si niste manageri resurse ar fii bine, desigur cu o categorie de cs:go.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator Global”