Numele tau de pe forum: R^dFuCk3r
Numele celui reclamat de pe forum: Bogdan
Data si ora: acuma
Motivul reclamatie: posteaza mape care au mai fost postate.
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/search.php ... 5B0%5D=117 http://www.europacs.ro/forum/search.php ... 5B0%5D=117
Cer sa i se dea 1 avertisment
Re: Reclamatie.
E nou, trebuia sa-i dai un mesaj prin PM ca a gresit..Acum 1-2 ore am zis, daca vedeti ca greseste astea noi , nu ii faceti asa reclamatie din prima e si ii zii prima data ce a gresit si daca vezi ca continua ii zici unui administrator sa ii da un advertisment..
Dar voi noo, direct reclamatie...

Frate, e prima lui zi de manager...poate nu i'a zis nimeni ce treb sa urmareasca atunci cand posteaza resurse si a facut de capul lui...BogdaN,atunci cand postezi resurse/tutoriale,le verifici cu acel search de "cautare" de jos stanga ca sa vezi daca au mai fost postate iar daca au mai fost,nu le mai postezi iar ci alegi altele..

E nou ma !
Asta imi aduce aminte de tine cand ai pierdut Mr si te milogeai de Adi si Danny sa ti-l dea inapoi asa ca shut up '
Bogdan inainte de a posta verifica daca sau mai postat odata cu ''cautare''
#6BA!!! Ca te-as nenoroci cu prima ocazie!!! Cine te-o pus pe tine sa-i ti evidenta ma?! Ha?! Te bagi mai rau ca musca-n lapte! E nou! E normal sa greseasca! Tu esti Dumnezo! Tu nu ai gresit! Tu cum ai luat gradul, gata! Ai facut totul perfect! Ba baiatule! Fi atent la mine! Te legi de el sau Max sau ExpreSs si te pui cu mine, clar?! Stai in banca ta! Reclamatie fara rost. Nu te intereseaza pe tine ce-l invat eu si ce nu. Nu-i computer sa-i bag un stick in cap si sa stie tot! Zeule! Ca tu le sti pe toate!

#7Fii mai atent...De data asta te iert.
T/C.
T/C.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"