Jocuri recomandate de noi.

In acest topic vom recomanda jocuri bune de toate genurile
In acest topic vor fii urmatoarele reguli ( In secunda in care vei raspunde in acest topic, vei respecta regulamentul sau postul iti va fii sters) :

1. Pentru a evita +1 si spamul aiurea il voi ruga pe maffw sa acorde warn celor " E smecher il stiu l-am jucat toata viata" Daca doresti sa iti spui parerea spune-o ca lumea!
2. In momentul in care tu raspunzi in acest topic va trebui sa postezi la randul tau o recomandare de joc. Nu conteaza genul jocului ce-l propui pentru recomandare.
3. Trebuie sa iti exprimi parerea la jocul recomandat de cel de dinaintea ta. Nu la jocul de acum 2 posturi.
4. La recomandarea pe care tu o faci trebuie sa fie si o argumentare de ce ne recomanzi noua sa jucam(chiar sa cumparam) acest joc.
5. Fara off-topic sau lucruri fara sens!
6. Pentru a evita +1 in masa ( sa raspunzi dupa fiecare post. ) Fiecare persoana are voie sa raspunda odata la 2 posturi!

Model raspuns :

Parerea ta la jocul de mai sus:
Recomandarea ta :
Genul jocului si anul lansarii.:
De ce ne recomanzi acest joc? :
Trailer :

Cod :

Cod: Selectaţi tot

[b][color=#FF0000]Parerea ta la jocul de mai sus:[/color][/b]
[b][color=#FF0000]Recomandarea ta :[/color][/b]
[b][color=#FF0000]Genul jocului si anul lansarii.:[/color][/b]
[b][color=#FF0000]De ce ne recomanzi acest joc? : [/color][/b]
[b][color=#FF0000]Trailer : [/color][/b]

Voi incepe eu din nou.

Parerea ta la jocul de mai sus: -
Recomandarea ta : Far Cry 4
Genul jocului si anul lansarii.: FPS , Actiune , Aventura.
De ce ne recomanzi acest joc? : Un joc cu o grafica superba, un story bestial! Unul din cele mai bune jocuri ale anului 2014 ( daca nu cel mai bun! )
Trailer :

P.S : Fara jocuri gen CS 1.6 / Cs:go / Minecraft sau mai stiu eu ce abureli. Jocuri bune cu story , multumesc.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

Re: Jocuri recomandate de noi.

Parerea ta la jocul de mai sus:E un joc superb.L-am jucat vreo 30 min(evident,la un baiat ca mie nu-mi mere')
Recomandarea ta : Company of Heroes
Genul jocului si anul lansarii.:Strategie ,anul lansarii 2006(cred)
De ce ne recomanzi acest joc? : Pentru ca are un story frumos.Adica,trebe' sa sti povestea Celui de-al doilea razboi mondial.Vi-l recomand cu incredere.Apropo,e inspirat din fapte reale. ;)
Trailer :
Imagine
Imagine

Parerea ta la jocul de mai sus: Un joc interesant :>
Recomandarea ta : Mafia "The City of Lost Heaven"
Genul jocului si anul lansarii.: 28 August 2002 - Actiune
De ce ne recomanzi acest joc? : Este un joc foarte interesant si plin de actiune
"Mafia spune povestea lui Thomas Angelo, un simplu șofer de taxi, care se alătură uneia dintre cele două tabere mafiote, începând pe neașteptate o carieră în crima organizată."
Trailer :

Parerea ta la jocul de mai sus: Unul dintre jocurile copilarie , un joc frumos cu un story excelent. Ma cam deranjeaza cum se manevreaza masinile dar e ok :D
Recomandarea ta : Saints Row 3
Genul jocului si anul lansarii.: Actiune / 15 noiembrie 2011
De ce ne recomanzi acest joc? : Un joc cam pe aceeasi unda cu gta! Dar cu mult mai blana si mai haios. Este dupa parerea mea mai bun decat GTA IV acum depinde de voi ce credeti :D Un story minunat si multe aventuri atat in real life cat si in cea cibernetica.
Trailer :
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

Parerea ta la jocul de mai sus:nu l-am jucat, nu mai joc jocuri de gen gta.
Recomandarea ta : The witcher
Genul jocului si anul lansarii.: RPG, 2009,2012,2015
De ce ne recomanzi acest joc? : Nu prea mai joc jocuri, sunt batran :)) dar asta e un rpg ce trebuie sa l jucati. Geralt parca ma inspira, stie sa vorbeasca cu oricine si sa se impuna si sa se faca respectat.
Trailer :
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Topic închis.
Inactiv.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating