In acest topic vor fii urmatoarele reguli ( In secunda in care vei raspunde in acest topic, vei respecta regulamentul sau postul iti va fii sters) :
1. Pentru a evita +1 si spamul aiurea il voi ruga pe maffw sa acorde warn celor " E smecher il stiu l-am jucat toata viata" Daca doresti sa iti spui parerea spune-o ca lumea!
2. In momentul in care tu raspunzi in acest topic va trebui sa postezi la randul tau o recomandare de joc. Nu conteaza genul jocului ce-l propui pentru recomandare.
3. Trebuie sa iti exprimi parerea la jocul recomandat de cel de dinaintea ta. Nu la jocul de acum 2 posturi.
4. La recomandarea pe care tu o faci trebuie sa fie si o argumentare de ce ne recomanzi noua sa jucam(chiar sa cumparam) acest joc.
5. Fara off-topic sau lucruri fara sens!
6. Pentru a evita +1 in masa ( sa raspunzi dupa fiecare post. ) Fiecare persoana are voie sa raspunda odata la 2 posturi!
Model raspuns :
Parerea ta la jocul de mai sus:
Recomandarea ta :
Genul jocului si anul lansarii.:
De ce ne recomanzi acest joc? :
Trailer :
Cod :
Cod: Selectaţi tot
[b][color=#FF0000]Parerea ta la jocul de mai sus:[/color][/b]
[b][color=#FF0000]Recomandarea ta :[/color][/b]
[b][color=#FF0000]Genul jocului si anul lansarii.:[/color][/b]
[b][color=#FF0000]De ce ne recomanzi acest joc? : [/color][/b]
[b][color=#FF0000]Trailer : [/color][/b]Voi incepe eu din nou.
Parerea ta la jocul de mai sus: -
Recomandarea ta : Far Cry 4
Genul jocului si anul lansarii.: FPS , Actiune , Aventura.
De ce ne recomanzi acest joc? : Un joc cu o grafica superba, un story bestial! Unul din cele mai bune jocuri ale anului 2014 ( daca nu cel mai bun! )
Trailer :
P.S : Fara jocuri gen CS 1.6 / Cs:go / Minecraft sau mai stiu eu ce abureli. Jocuri bune cu story , multumesc.