EuropaCs Nu Moare!

Dupa cum ati observat cam toti,comunitatea nu mai "merge" deloc.
Si aici ma refer la servere si cam tot ce tine de o comunitate.
Sunt sigur 100 % ca daca nu schimbam noi ceva (lasand la o parte fondatorul) ,totul v-a ajunge o "ruina" .
Propun sa facem noi ceva .
Sincer,nu stiu ce anume.
Ofer admine pe serverul Cs.EuropaCs.Ro (Cred ca si hell e de acord) tuturor celor interesati.
Rog pe toti ce'i care pot dona pentru aceasta comunitate sa-l ajutam pe Cristi sa ridice din nou acest "imperiu" sa zic asa.
EuropaCs are renume, numai ca trebuie promovat din nou.
Fondatorul este ocupat cu viitorul lui,nu cred c-ar trebuii sa-l judecam.Da,nici eu nu sunt de acord ca nu intra deloc da' cine stie ce probleme are .
Probabil majoritatea membrilor s-au mutat pe alte comunitati,dar noi cei care am ramas,trebuie sa ajutam cu ce putem acest forum.Cu totii ne-am bucurat de el.
Poate ca nu v-a fi ca inainte,dar macar sa salvam ce mai putem.
Ce'i care stiti cum sa promovati un site/forum va rog sa faceti un mic efort.
Cred ca vorbesc in numele staff-ului EuropaCs.
Nu vrem mila voastra,doar putina implicare daca tineti cat de putin la acest forum.
Va multumesc!
Imagine
Imagine

Re: EuropaCs Nu Moare!

Sunt cu totul de acord. Dar cand incerci sa faci ceva, ti se spune "De ce te implici atat, nu vezi ca nimanui nu-i pasa?" si singur nu pot face aproape nimic. Majoritatea si-au pierdut speranta, cum am vazut si ieri sau zilele astea pe chat ceva de genul cand vine plata la host e gata si forumul. Stati putin, omul asta a platit hostul timp de cel putin un an si nu a putut intra pe forum, numai ca sa avem noi pe ce intra. Nu trebuie sa ne gandim, gata nu poate intra Cristi, nici noi nu mai putem face nimic. Putem face, nu la o scala mare sau lucruri marete, dar putem. Vorba aia, "Pic cu pic se face balta." . Foarte multi dintre noi cand vedem ca incearca sa se implice careva, sa faca ceva, noi il descurajam. Nu-l nici ajutam ci pur si simplu spunem ca nu are rost, daca nu intra Cristi nu are rost. Nu-i adevarat. Sunt convins ca Cristi s-ar bucura sa vada ca ne descurcam si cand el nu poate intra. Ce ar trebui sa facem, este sa nu mai fim asa negativisti, iar apoi totul va merge de la sine.

Edit: Cum nu avem ce face? V-am propus sistemul de puncte la adunare, toti ati fost de acord si v-am si explicat pe grup cum se poate face si fara Cristi. Dar acelasi raspuns, asteapta pana intra Cristi. Atunci cum sa facem si noi ceva, daca putem dar tot trebuie sa-l asteptam pe Cristi sa intre 2 secunde sa zica "Ok" pe chat sau in PM? Si dupa sa reapara dupa cateva saptamani. Se pot face multe chiar daca Cristi nu are timp.
Din cate am vazut eu scopul lui canna nu este sa vada Cristi acest topic ci sa vada membrii din staff, sa-si revina.
Imagine

Realizati ca nu o sa se uite Cristi la acest topic,nu ?

Problema nu e ca e Cristi inactiv,ne putem descurca si fara el,dar de exemplu aduci un player care face cerere dns. Ii acceptam cererea,cine ii face categoria? cine ii da dns-ul? toate astea le face Cristi,noi nu avem acces. in ceea ce priveste partea de servere nu avem ce face.
In ceea ce priveste categoriile,la fel,nu avem ce face. Vreti o categorie noua? Apelati la Cristi,noi nu avem cum sa facem o categorie noua.
Inteleg ca vreti s-o dezvoltati si probabil ca se poate... au plecat majoritatea,dar sunt altii care pot veni... majoritatea userilor sunt copii si sunt destui care stau pe forumuri.
In fine,ce trebuie sa intelegi voi e ca nu aveti ce sa faceti atata timp cat Cristi e inactiv sau unul care e mai activ decat Cristi nu are acces la astea,iar cum acces la astea nu vom vedea curand,asteptati dupa el sa intre.

Lu' Cristi ii pasa,doar ca nu are timp. Faptul ca il plateste luna de luna,inseamna ca-i pasa de el, asteptati si vom vedea ce se schimba. Nu aveti ce sa faceti pana nu face el ceva intai.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

sincer nu cred ca se mai poate face nimic. parerea mea. degeaba incercati. o sa vedeti.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

sincer nu cred ca se mai poate face nimic. parerea mea. degeaba incercati. o sa vedeti.
Un inceput bun ar fi sa ofere celorlalti administratori acces full ;)) , macar atat, de cpanel sa nu pomeniti ca i se face rau :))
Imagine

Daca Crisit stie ca nu are timp sa se ocupe, sa dea acces la Administratori:
1.Acces la categoriile forumului. (acces full)
2.Acces la grupuri. (mai putin stergerea lor, oricum nu e necesara, il poate ascunde din legenda)
3.Acces la partea de setari: setari forum, caracteristici forum, configurari imagini asociate, setari semnatura.
4.Acces full la Modul "Scriere" asociat ACP-ului.
5.Acces la permisiuni, full, mai putin permisiunile administratorului.
6.Administratorii sa accepte sau sa respinga cererile de DNS si sa iti spuna doar IP-ul si DNS-ul pentru ca tu sa le pui, maxim 2 minute.

Din perspectiva mea, in acest mod, o sa poti sa te ocupi de viata reala si in acelasi timp si de cea virtuala (forum). Fara acces de "Fondator", administratorii nici nu iti pot sterge un warn, deci nu iti pot modifica profilul.
Imagine

Mi-am petrecut mult timp pe aceasta comunitate, asta este a 3-a vara petrecuta aici , si nu vreau sa vad cum se fărâma tot, asa ca hai sa încercam sa o populam din nou.
Fondatorul nu poate fi activ din lucruri personale , ar fi ceva daca ar da fondator unui administrator , .. Vin membrii cu cereri dns si stau acolo luni..ce sa mai, daca nu avem acces sa facem dns etc..

Atâta timp cât sunt membrii doritori sa ajute forumul nu ava muri. Țin minte ca a spus mai de mult Danny ceva:"Cei care pleacă nu este nici măcar o problema, deoarece nu erau capabili sa ajute" . Și da, dacă nu se poate face multe fără accesele lui de fondator, încă se pot popula serverele . Canabis a venit cu o propunere buna, aceea de a da admine pe cs. Prin reamintirea acestui lucru vreau sa zic ca acum ar trebui sa ne ocupam mai mult de servere . Cei mai mulți membrii sunt de la servere, dar dacă nu avem admini care sa se ocupe pentru un gameplay mai bun automat și imaginea forumului va scădea radical(o dovada a neimplicarii legat de servere este acela ca este doar un membru la admini server; exeptand liderii) . Deci într-un fel ar fi nevoie și de deținători dintre membrii care suntem acum. Și putem face o categorie, adică deja fiind relax-ul, zp-ul etc.. care au rămas dar nu le folosește nimeni , și pana ar intra Cristi sa pună DNS'ul dorit, se poate sta și așa, pentru ca mai puțin contează numele. Deci dacă sunt doritori de donații, își pot lua un server și sa pună un dns care nu e folosit , deși e deja o categorie pentru acesta. Astfel nu va fi nevoie de Cristi pentru accese FTP și cu boost băgat în el o sa se populeze atât forumul, cât și serverul. Deci ar fi ok sa fie 2 deținători pentru a a plăti acel host iar alți membri doritori sa ajute ar putea pune cheta pentru a ajuta cu câte un boost și a'l popula.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

Nu poti face nimic,cum zici si tu Emi,cei mai mlti useri vin din servere,dar daca nu ii cine sa
se ocupe de ele,e in zadar,vine un user,face cerere DNS si asteapat 2 luni pana raspunde Crisi?
acelui user ii trebuie cat mai repede un DNS a sa-si populeze serverul,cum aiz is si tu Emi,ii dam categoria
cu serverele ale agoale,care-s Zp,Realx si inca ceva,nu,dar DNS-ul cine-l activeaza? si ala trebuie activat,
sincer,nu vad cu ce puteam noi ajuta,cu "lucruri marunte",administratori si-au facut treaba mai mult decat masura acceselor pe
care le au,daca intelegeti ce vreau sa zic,dar frate nici ei nu pot face imposibilul,au facut unde au putut si unde n-au putut
s-au bagat si au facut ceva cu chin cu vai,dar pana la un anumit punct,daca a fi pana acolo,eu cred ca ar trebui ca Cristi sa
aleaga un fel de "fondator" care sa-l ajute.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Încuiat

Înapoi la “Discutii”