nu scriu texte de milogeala si sa ma vait ca nu mai este nimic, ci vreau sa va intreb pe voi ceva concret: ce credeti ca se poate face ca forumul sa fie populat? comunitatea in general.
in prezent, forumul este la fel ca o mare comunitate in prezent de e moarta (nu dau nume ca ma warnati) de se bazeaza numai pe categoria discutii generale. aici punctul principal al forumului cred ca este chatul, serverele sunt goale. si discutiile la fel.
vreau sa stabilim o data pentru totdeauna daca aceasta comunitate va mai avea un viitor. eu am prezentat pe scurt de ce suntem morti, voi prezentati ce putem face.
chiar daca crysty nu e de acord, gasim solutiile, si le aplicam, il sunam si ii spunem. eu nu suport sa stam asa.
cine vrea sa vorbeasca cu mine, adaugati 0769433661. nu se poate asa ceva, vreau sa stabilim o data pentru totdeauna situatia.
europacs si viitorul
#1Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)

- Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
- Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
- Moderator pe vechiul cs gothic
- Fondator pe alte comunitati.
- Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.