[Reclamatie] Designeri

Numele tau de pe forum: Sardonyx
Numele celui reclamat de pe forum: Grupul Designeri
Data si ora:
Motivul reclamatie: Am facut o cerere de semnatura de 3 zile si nu a raspuns nimeni la ea. Nu exista nu am timp. Daca in decursul a 48h cat scrie in regulamentul vostru de la Adunarea Designerilor nu aveti timp sa raspundeti la o cerere atunci ar trebui sa intrati in absenta.
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 56&t=61137
Daca pateam numai eu asa, nu ziceam nimic. Dar nu sunt singurul.
Imagine

Re: [Reclamatie] Designeri

Ia o usor. Or fi si ei in sarbatori.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

:CONTRA:

Nimeni nu este obligat sa stea la comanda ta. Unii oameni mai au,si o viata reala,poate scoala servici etc,sau simplul fapt ca nu te agreeaza pe tine :troll: .
Imagine

1. Eu ier am revenit din absenta
2. Poate ca nu vrea nimeni sa iti raspunda la cerere
3. Poate nu te agreeaza designerii si de aia nu iti raspund
4. Daca la tine asta e un render calumea http://imgur.com/a/vA4Oe,te rog sa
scoti tu renderul din background si sa mi-l dai ca dupa iti fac ce vrei.
Niciodata nu a fost sa nu fac o lucrare pe render daca acesta este calumea.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Fii sigur ca Designerii ar sta mai bine fara grad, dacat sa fie persoane ca tine care sa-i frece la cap sa le faca creatii. Nu sunt obligati sa faca creatii pe toate nimicurile de imagini.
Daca vrei sa-ti faca creatii la comanda, atunci plateste-i.

:CONTRA:
Ultima oară modificat Mar Dec 06, 2016 11:44 am de către ## SuperioR, modificat 1 dată în total.
Imagine

Nu am nici o problema cu lucratul pe render sau cu timpul, poti sa-mi fac cand pot, nici nu as fi zis ca nu am timp, de la inceput nu voiam sa-ti raspund la cerere, nu am gasit nici un render bun ca sa fac o creatie care sa-mi placa, si nu lucrez din obligatie, data viitoare pui un render mai calumea sau o tema mai buna, asigura-te macar ca sunt cine stie ce rendere, asta doar daca vrei sa-ti raspund, de c
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Pro , cum puteți să faceți așa ceva ma ? Meritați remove , cum puteți să nu i răspundeți la cerere ? Păcat că mulți nu știți că pe un render nu e ca si pe stock l ai pus ai pus efecte un text si asta e ...
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”