[Propunere] Parasuta* and de_westwood

Propunere: Parasuta* and de_westwood
Print-uri(daca este cazul):Nu am camera la telefon.
De unde v-ati inspirat:De la un player din alta comunitae.
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:Sigur, sigur
Descrierea propunerii: Propun pa* persoana fizica sa se aduge parasuta* pe E gratis, multi sunt obisnuiti sa apese E si gata... nu au habar de buy_parachute, si mapa de_westwood sa se elimine, aceasta nu este o mapa pentru modul furien.

Sa nu mai fac un off topic, propun sa se aduge urmatoarele mape, mai frumoase: sea_dust2_forest, de_dust2_china.

:PRO: Am vazut multi care mor din cauza asta mai ales la furien pe mapa de_cliff, mapa de_westwood nu am vazut sa fie pusa deloc deci ar fi ceva bun sa-l inlocuim cu mapele propuse de T!g@nu
de_cliff e ok, aici e problema cu parashuta*
Ultima oară modificat Dum Apr 23, 2017 9:42 pm de către 20CMRECORDS, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Propunere] Parasuta* and de_westwood

:CONTRA: De ce sa punem parasuta gratis blegilor? Jucatorii ar avea un avantaj maxim daca s-ar folosi de parasuta. Vreau ca parasuta sa fie scoasa, deaorece e op.
Cat despre westwood, eu n-am vazut vreodata sa fie mapa asta pe server. Nu prea are de ce s-o scoti daca nu este pusa niciodata.
Cu mapele sunt de acord, dar sa fie mai multe mape... Mie mi se par destul de putine.

+ propunerea asta e facuta pentru +1, deaorece tu nu mai ai treaba cu serveru.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Re: [Propunere] Parasuta* and de_westwood

Se vor adauga cat de curand cele 2 mape propuse de tine 20cmrecords iar parasuta va fi free.Insa mapa de_westwood va ramane deoarece nu prea se joaca pe server si nu deranjeaza cu nimic din moment ce nu se joaca.
Propunere acceptata.
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”